Csak én nem szeretem a húslevest?
Figyelt kérdés
Szenvedés még két kanál is. És ha szóvá teszem, hogy milyen zsíros, akkor én vagyok a hülye. Már olyan elegem van. Miért nem főzi anya ízletesre. Delikát nélkül csinálja, mert az nem egészséges. Nincs semmi íze csak zsír, meg kacsa. Mindig ugyanaz a menü. Ti hogy csináljátok a húslevest. Ez a régi szokások, hogy húslevest kell enni. Én biztos nem fogok főzni.2010. ápr. 4. 12:45
1/21 anonim válasza:
Csak te nem szereted, igen. A húsleves nagyon finom étel, ergo vagy finnyás vagy, vagy anyád csinálja rosszul.
2/21 anonim válasza:
Van,aki nem izesiti eléggé,az úgy tényleg nem finom,apám is főzte már úgy,hogy semmi ize nem volt,csak zsiros viz.
Ha anyudék igy szeretik,akkor a saját tányorodba tegyél delikátot,sót,borsot,hátha úgy izleni fog.:)
3/21 anonim válasza:
Szerintem te is szeretnéd, ha jól elkészítettet ennél. A mi húslevesünk tele van zöldségekkel, husival, saját készítésű tésztával. Így maga a húslé is nagyon finom, zamatos (delikát, meg ételízesítő nélkül).
4/21 anonim válasza:
Ha delikátot nem is rak bele anyukád,füszerezni még kellene a levest mert anélkül tényleg sz.r
5/21 anonim válasza:
Nálunk a leves nagyon finom,de én azért nem szeretek levest enni,mert a család idösebb tagjai szürcsőlnek,meg cuppognak a hússal. Nagyonidegesítő :@
6/21 anonim válasza:
Én nagyon szeretem a húslevest, szerintem anyukád csinálja rosszul.
7/21 anonim válasza:
Imádom a húslevest,minden héten főzök,de hiába a sok zöldség,nekem izesitő nélkül nem elég izes,úgyhogy én mindig teszek bele 2-3 leveskockát,sót.
8/21 anonim válasza:
Nagyon szeressük a húslevest! Sok zöldséggel meg vegetával igen mindig rakok bele amugy nincs ize.
9/21 anonim válasza:
Szerintem az a baj, hogy kacsából főzi. Attól olyan zsíros. A finom húsleves kb. 3 órán keresztül fő, nagyon lassan, fehér- és sárgarépával, zellerrel, só, bors, piros paprika kell bele, meg a vége felé zöldpaprika, petrezselyem és zellerszár.
10/21 A kérdező kommentje:
Fűszerezi ő (bors, só). Csak olyan nehéz étel. Valamikor nagyon eltalálja, de inkább többször nem. Az a baj, hogy házi tyúkból főz és az nem olyan könnyű, mint a tápos bolti.
2010. ápr. 4. 14:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!