Van itt olyan forumozo, aki szinten ki nem allhatja Horvath Ilona szakacskonyvet?
Nem vagyok zsidó, nekem jó lesz abból is. De nem is ez a lényeg. Senki nem tart pisztolyt a fejedhez, hogy az ő könyvéből főzz.
Ajánlom figyelmedbe Dobos C. József Magyar-franczia szakácskönyvét. Na az nagyon jó. Igaz, egy négyfogásos vasárnapi ebédet nem úszol meg 60-70 ezer forint alatt, de jó.
Kedves Valaszolok,
1. En egy kulturalt kerdest tettem fel kulturalt hangnemben. Kerlekbenneteket, tegyetek igy ti is.
2. A kerdes kiirasaban benne van, hogy ezuttal NEM Horvath Ilona rajongoinak jelentkezeset varom. A hiveknek: nem kell leirnotok, hogy HI mekkora tokely, tudom, hogy ezt gondoljatok.
3. Nincs olyan fozos poszt, ahol HI-t ne istenitene valaki. Legyetek mar kicsit toleransabbak masokkal.
4. Soha nem foztem G. Ramsey utan, de higgyetek el, azert letett vmit a szakmaban. Mint ahogy sok mas szakacs is. Schobert Norbert hogy jon ide?!
Kedves kérdező!
Újraértékelem a dolgot, s visszavonom az összes addigi válaszomat. Cserébe adok neked tetsző is releváns választ.
Íme: Van.
Ez ügye megfelelő felelet?
En lassan mar a holnapi ebedet keszitem :D
Paradicsomos kaposzta lesz (de nem HI-fele, mert o 50 g zsirt, 50 g lisztet es 40 g cukrot ir elo 1 kg kaposztahoz).
Én,én én! (jöhet a lepontozás)
Az agyamra megy! Régimódi, elavult, a reform vagy a bio életmódhoz köze nincs. Tipikus nagymamakönyv, ahol a leírtak fele kb. 20 éve nem érvényes, hiszen nem "csak úgy" lehet csinálni.
Ma már vannak sokkal egyszerűbb, korszerűbb módszerek is.
Ráadásul az egészséges életmóddal köszönőviszonyban sincs a könyv.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!