Milyen szakacskonyvet vegyek teljesen kezdo fiunak?
Figyelt kérdés
Horvath Ilonan kivul? Tojast tud sutni, mast nem. Internetje meg nincsen. Koszonom2015. aug. 16. 10:55
1/14 anonim válasza:
Szerintem tanítsa meg az anyukája.
2/14 A kérdező kommentje:
Normalisat ha lehet.. nem az anyja vagyok es kulfoldon van ..legyszi a marhak kimeljenek
2015. aug. 16. 11:12
3/14 anonim válasza:
4/14 anonim válasza:
Horváth Ilona
Tényleg az alapokat is leírja benne.
Nagyon részletes.
És nagyon sok egyszerű, hétköznapi recept is van benne.
5/14 anonim válasza:
Nekem a toplista Horváth I., F.Nagy Angéla,Frank Júlia.
Mi a baj a Horváth Ilonával ? :)
6/14 anonim válasza:
Teljesen normális választ írtam. Én se könyvekből tanultam
7/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen :)
A Horváth I. azt olvastam, hogy nem írta oda az egységet. pl tegyél zsirt bele meg lisztet, oké de mennyit? Lehet ez egy régebbi könyv volt.
2015. aug. 16. 14:10
8/14 anonim válasza:
Ha külföldön van... tv-ben kismillió főzős műsor található, azokból is sok mindent lehet tanulni...
9/14 anonim válasza:
Horváth Ilonában, ami nekem van, minden benne van, mennyiségre is. Nem külön kiszedve, de benne van.
10/14 A kérdező kommentje:
Eleg sokat dolgozuk nincs ideje tvzni es kozos tv van, nem hiszem hogy fozos musorneznenek ahol kulonleges eteleket csinalnak, nem pedig egy sima borso levest..jobb a konyv :)
2015. aug. 17. 08:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!