Horváth Ilona szakácskönyve jó totál kezdőnek? Vagy melyik szakácskönyv lenne a legjobb szerintetek?
Nekem megvan, nem szeretem.
Menj be egy nagyobb könyvesboltba, olvass bele többe, és az alapján válassz, amelyik szimpatikusabb, jobban érted, jobban követhetőnek tartod.
Horváth Ilonára sokan esküsznek, de csak azért, mert a szüleink idejében nem volt más.
Horváth Ilona szakácskönyve nem a legmodernebb, de a hétköznapi ill. közismert, a háztartások nagy részében rendszeren készült ételeket tartalmazza. Az adagolás-leírások pontosak, ha menet közben valamit nem rontasz el, pl. nem égeted le a rántást vagy nem meleg rántásra öntöd a kikeveréskor a levest, biztosan nem rontod el sem a kaját, sem a sütit.
Ha a mai divat és új szokások, stílusok szerint akartok étkezni, akkor nem ő a nyerő. Vagy könyvtárban, vagy mint feljebb írták, könyvesboltban nézz át szakácskönyveket és úgy válassz. Egyre ügyelj: csak olyat vegyél meg, ami a bevezetőben az alapműveleteket ismerteti, részletesen leírja. Azonkívül nem árt, ha tartalmazza az egyes főző/sütőeszközök használatára vonatkozó instrukciókat is.
Nemere Ilona: Szakácskönyv kétbalkezeseknek
Na, ez kezdőknek való! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!