Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Melyik a legjobb pizzaszósz?

Melyik a legjobb pizzaszósz?

Figyelt kérdés
Kérlek, írjatok recepteket! Köszönöm!
2013. jún. 6. 14:01
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Nekem ez : de persze mindenkinek más :

3evő kanál kechapot 1 kis konzerv /aranyfácánt /paradicsompüré kikeverek/ majd pizza füszerkeveréket keverek el benne :

Készen lehet kapni: oregánó ,bazsalikom ,bazsalikom, rozmaring, majoranna, fokhagyma..

2013. jún. 6. 14:08
 2/3 anonim ***** válasza:
Legjobban friss paradicsomból szeretem, szoktam eltenni télire a fagyóba, olyankor abból csinálom. ' fej hagymát megdinsztelek, sózom, megszórom oreganóval és bazsalikommal, teszek bele kevés őrölt piros paprikát, elkeverem és öntök rá kis vizet, majd beledobálom az apróra vágott paradicsomot, Chillipaprika is mehet bele, ha valaki bírja az erőset, adok hozzá kanálnyi cukrot és puhára főzöm a paradicsomot, ilyenkor teszek bele ketchupot is. Ha van friss bazsalikom a végén azzal is megszórom.
2013. jún. 6. 14:18
 3/3 anonim ***** válasza:
Tejfölös fokhagymás : A tejfölben zuzzott fokhagymát keverek el..
2013. jún. 6. 14:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!