Teles kiőrlésű tönkölybúzából szeretnék kenyeret készíteni a sütőmben és tej nélkül. Pár receptet kipróbáltam, de valahogy lapos lesz a tészta a kelesztés ellenére. Adnátok ötleteket?
Figyelt kérdés
Köszönöm.2016. febr. 13. 11:56
11/14 A kérdező kommentje:
Sajna most sem sikerült. Most kevésbé kelt meg vagy a hűtő miatt vagy az ecet miatt vagy más miatt, mint amikor meleg helyre teszem.
Nem tudom mi lehet a gond.
Van még (vagy más) ötlet teljes kiörlésű tönkölybúza receptre? Ha van, leírnátok az adagokat és a sütési hőfokot is?
Köszönöm.
2016. febr. 14. 10:55
12/14 A kérdező kommentje:
*kiőrlésű
2016. febr. 14. 10:55
13/14 A kérdező kommentje:
Ezt elfelejtettem írni: az igaz, hogy alig kelt meg, de az íze jó lett.
2016. febr. 14. 11:36
14/14 A kérdező kommentje:
Ma csináltam másik kenyeret is a reggelin kívül. Rájöttem valamire: a dagasztás végét másképpen dolgoztam el és végre púpos lett, nem terült szét.
Ha valakinek volna jó receptje, annak a leírását szívesen venném és köszönöm előre is.
2016. febr. 14. 20:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!