Le lehet fagyasztani a kelt tésztát? Hogyan? (kakaóscsiga, pizza, lángos tészta) Melyik szakaszban, sütés előtt, után, kelesztés előtt, után?
Figyelt kérdés
2014. márc. 31. 23:15
1/4 anonim válasza:
Én a frissen dagasztott és virgolt (gombócozott) pizzatésztát szoktam fagyasztóba tenni, ha nincs helyem a tésztás hűtőben (tehát még nyers állapotban). Max. 1 napig szoktam bent hagyni, kiengedés után szépen megkel, mint a friss tészta. Egy pizzás szakács :)
2/4 anonim válasza:
En szoktam fagyasztani, fel évig semmi baja.
Teljesen elkészítve fagyasztom, tehat a kakaós csiga betöltve, felszeletelve, a pizza feltettel, a lángos kihuzogatva.
Sütve is előfordult mar, ugy se lesz semmi baja.
3/4 anonim válasza:
Ém sokszor fagyasztok le kelt tésztát, főleg pizza lapokat, de úgy vettem észre, hogyha túl sokáig áll a mélyhűtőben, akkor már nem lesz olyan jó, mintha pár napon belül elkészítem.
4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm. Akkor most kipróbálom a kakaós csigán nyers állapotban :-)
2014. ápr. 1. 09:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!