A lángos tésztát kötelező hűtőbe tenni?
Figyelt kérdés
Az a "problémám",hogy akárhányszor csinálok lángost,a kelesztés után gyönyörű és jól formázható állagú a tészta és finom lángosok készülnek belőle..viszont miután ettünk és maradt még nyers tészta mindig betesszük a hűtőbe,hogy ne romoljon meg.Hűtés után viszont annyira nem tetszik az állaga és nem olyan jól formázható.Mi van akkor ha kint hagyom valahol ahol nincs hideg pl.: a konyhapulton.Meg fog romlani?Ez a kérdés csak azért merült fel bennem,mert ugye az élesztő miatt meleg helyen kell keleszteni..Remélem sikerült érthetően megfogalmazni a kérdésem,válaszotokat és tanácsaitokat előre is köszönöm.2014. jún. 26. 20:47
1/3 anonim válasza:
Próbáld újra megkeleszteni kicsit.
2/3 anonim válasza:
Ha kinnhagyod, akkor túlkel és ehetetlen lesz.
Mielött fel szeretnéd használni a maradékot, vedd i korábban a hütöböl, kicsit gyúrd át és keleszd kis ideig, utána jó lesz
3/3 anonim válasza:
Süsd ki mind és úgy fagyaszd le. Kiengedés után pár pillanatra tedd forró olajba. Olyan lesz, mint a frissen sült lángos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!