Melegítés mikrón avagy gázon?
Személyes tapasztalatokra lennék kíváncsi, hogy melyiket használjátok a 2 közül? Én személy szerint gázon melegítem az ételt, mert a mikró a tápanyag jelentős részét átmanipulálhatja/megsemmisítheti.
Ti hogy gondoljátok?
Pedig a mikró tényleg manipulálja az ízeket meg átalakítja. Sose szerettem amit mikrobák melegítettek. Néha mikor anyu a mikron melegített rántott húst akkor odadiloptam neki hogy egye meg. Nem értette miért mikor kedvencem.
Mikor más ételt melegített mikrobák azt is mindig visszaadták neki hogy egye meg. Muszáj volt a gyufával begyujtsa a gázt.
Azért mert én érzek mellék ízt azokban amiket mikrobák melegítenek. A vizet is inkább a meleg vizes csapból teszem a kávémhoz. A mikroban túl gyorsan melegszik nem ahogy természetes lenne. És ez érződik az ízén. A gázon lassan melegszik természetes módon de axmasik túl gyorsan és össze húzódik az íz vagy nem tudom. De undorító íze van amit mikrobák melegítenek akar a víznek is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!