Melegítés mikrón avagy gázon?
Személyes tapasztalatokra lennék kíváncsi, hogy melyiket használjátok a 2 közül? Én személy szerint gázon melegítem az ételt, mert a mikró a tápanyag jelentős részét átmanipulálhatja/megsemmisítheti.
Ti hogy gondoljátok?
a géntechnológiában a génburkokat mikrohullámmal bontják meg. Tehát a mikróba betett étel génszerkezete megváltozik, degenerálódik, még akkor is, ha bio ételt tettünk bele. Aki pedig degenerált ételt fogyaszt, előbb-utóbb maga is degenerálódik és az test immungyenge helyein kialakulnak a daganatos elváltozások.
A legjobb bizonyíték a dr. Masari Emoto vérkristály analízisei mellett ( A víz üzenete c. könyvében fotókkal is igazolva vannak a degeneráló hatások), a legkönnyebben elvégezhető bizonyítás az az, hogy ha a mikróban felmelegítünk egy fél liter vizet és azt hagyjuk teljesen lehűlni, majd a lehűlt vízbe tegyünk magvakat (gabona, vagy virágmagvak, zöldségmagvak) csíráztatni és ugyanakkor tegyünk gázon, vagy villanytűzhelyen forralt és lehűlt vízbe is magvakat (ugyanolyan magvakat, ugyanannyit és ugyanannyi vízbe), majd tegyük egymás mellé őket a lakásban, hogy egyforma fényt kapjanak. Napok, elteltével látni fogják, hogy a nem mikróban melegített és visszahűtött vízben a magvak nagy része kicsírázik, míg a mikrózott vízbe lévő magvak egyike sem fog kicsírázni, mert a mikrohullám tönkretette a víz struktúráját és az már nem élő víz többé.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!