Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Melegítés mikrón avagy gázon?

Melegítés mikrón avagy gázon?

Figyelt kérdés

Személyes tapasztalatokra lennék kíváncsi, hogy melyiket használjátok a 2 közül? Én személy szerint gázon melegítem az ételt, mert a mikró a tápanyag jelentős részét átmanipulálhatja/megsemmisítheti.

Ti hogy gondoljátok?



2016. febr. 9. 23:31
1 2 3 4 5
 31/50 anonim ***** válasza:
85%
A főzés-sütés lényege az étel átmanipulálása.
2021. jan. 26. 10:49
Hasznos számodra ez a válasz?
 32/50 anonim ***** válasza:
100%
Én szabad tűzön is szeretek, ha lehet épp.
jan. 12. 13:25
Hasznos számodra ez a válasz?
 33/50 anonim ***** válasza:
83%
Mikró. Gyorsabb. És pont ugyanolyan a tápanyagértéke
jan. 12. 17:24
Hasznos számodra ez a válasz?
 34/50 anonim ***** válasza:
80%
Mikor hogy
jan. 12. 21:29
Hasznos számodra ez a válasz?
 35/50 NTBS ***** válasza:
63%
Nagyon változó.
febr. 2. 14:11
Hasznos számodra ez a válasz?
 36/50 anonim ***** válasza:
100%
Egy barátnőm édesanyja rákos lett. Két dolgot azonnal tiltottak neki, az egyik a mikro használat volt.
febr. 3. 11:18
Hasznos számodra ez a válasz?
 37/50 anonim válasza:
100%
Szabad tűzön a legjobb.
febr. 29. 13:52
Hasznos számodra ez a válasz?
 38/50 anonim ***** válasza:
100%
Nekem ételtől függ.
márc. 23. 07:56
Hasznos számodra ez a válasz?
 39/50 anonim ***** válasza:
Mikróban kényelmesebb, de gázon jobb lesz az eredmény. Pizzát szoktam még melegszendvicssütőben is melegíteni, úgy majdnem olyan, mint frissen, míg mikrózva szerintem ehetetlen.
márc. 24. 11:35
Hasznos számodra ez a válasz?
 40/50 anonim ***** válasza:
100%

a géntechnológiában a génburkokat mikrohullámmal bontják meg. Tehát a mikróba betett étel génszerkezete megváltozik, degenerálódik, még akkor is, ha bio ételt tettünk bele. Aki pedig degenerált ételt fogyaszt, előbb-utóbb maga is degenerálódik és az test immungyenge helyein kialakulnak a daganatos elváltozások.


A legjobb bizonyíték a dr. Masari Emoto vérkristály analízisei mellett ( A víz üzenete c. könyvében fotókkal is igazolva vannak a degeneráló hatások), a legkönnyebben elvégezhető bizonyítás az az, hogy ha a mikróban felmelegítünk egy fél liter vizet és azt hagyjuk teljesen lehűlni, majd a lehűlt vízbe tegyünk magvakat (gabona, vagy virágmagvak, zöldségmagvak) csíráztatni és ugyanakkor tegyünk gázon, vagy villanytűzhelyen forralt és lehűlt vízbe is magvakat (ugyanolyan magvakat, ugyanannyit és ugyanannyi vízbe), majd tegyük egymás mellé őket a lakásban, hogy egyforma fényt kapjanak. Napok, elteltével látni fogják, hogy a nem mikróban melegített és visszahűtött vízben a magvak nagy része kicsírázik, míg a mikrózott vízbe lévő magvak egyike sem fog kicsírázni, mert a mikrohullám tönkretette a víz struktúráját és az már nem élő víz többé.

ápr. 6. 12:34
Hasznos számodra ez a válasz?
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!