Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Van itthon laskagomba, főzőtej...

Van itthon laskagomba, főzőtejszin, és marhalapocka vagy csirkelemell! Mittudok ezekbél főzni, hogyan és melyik húsból, van valakinek valami jó receptje?

Figyelt kérdés
2010. márc. 30. 08:59
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
65%
Hát valami paprikást!
2010. márc. 30. 09:04
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/20 A kérdező kommentje:
Miért van az hogy mostanában idióta válaszokat kapok csak ebben a témakörben?
2010. márc. 30. 09:05
 3/20 anonim ***** válasza:

Szia! a marhahús hosszabb főzésigényű, úhgy, hogy nem mondott hülyeséget az első válaszoló, csak én egy jó marhapörköltnek nevezném. a végén tennék hozzá laskagombát és nokedlivel tálalnám.

ha a csirkemellet választott, hamarabb kész leszel,

hagymát dinsztelsz kevés zsiradékon, hozzáadod a csikokra

vágott csirkemellet és puhára párolod. a végén ehhez is jöhet a gomba, kis bors, majoranna és a főzőtejszín.

ez egy finom gombástokány, amit rizzsel, vagy tésztával tálalnék.

üdv

2010. márc. 30. 09:13
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/20 anonim ***** válasza:
100%
Szia, ne haragudj első vagyok.Nem állt szándékomba goromba választ adni! Csak szerintem egyértelmű, hogy vagy gomba vagy csirkemell vagy marha paprikást lehetne késziteni belőle, hiszen van tejszined is. Szóval te döntöd el.De persze biztos úgyis finom volna ha összemixelnéd.Mármint mind3-ból tennél. Hagymát piritasz, bele a marhát, a gombát, majd a vége fele a mellet és aztán behabarod.
2010. márc. 30. 09:19
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/20 anonim ***** válasza:

Vagy akár egy tepsibe le is rakhatod: marha, mell, gomba, hagyma, pici sárgarépa, tejszinbe törsz fokhagymát, fűszerezed és leöntöd vele.és be a sütőbe.

-első-

2010. márc. 30. 09:23
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/20 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat,csak tudod első,nem volt tul világos amizt irtál,meghát a kérdéseimre sem kaptam választ,de igy már érthetőbb:-) Mostanában tényleg sok hülyeséget irtak itt nekem,azért voltam én is olyan amilyen:-)
2010. márc. 30. 09:29
 7/20 A kérdező kommentje:
És a lapockát hogy kell puhára főzni?De ugy hogy ne főtt hus jellege legyen?
2010. márc. 30. 09:40
 8/20 anonim ***** válasza:
100%

Szia! ha van időd rá, a marhát szeleteld föl, mártsd lisztbe és 4-4 percig süsd elő mindkét oldalát. persze jól be kell sózni és kiklopfolni.ha kisütötted a szeleteket szedd egy tepsibe, önts alá egy kis vizet és szorosan fóliázd le, és süsd meg a sütőben. időnként a vizet pótolni kell.

közben csinálhatsz egy tejszínes gombamártást hozzá,vagy, ha van zöldséged-répád egy vadasmártást is.

zsömlegombóc, tészta, krokett lehet a köret.

üdv.

2010. márc. 30. 09:57
Hasznos számodra ez a válasz?
 9/20 A kérdező kommentje:
Köszi!
2010. márc. 30. 10:00
 10/20 A kérdező kommentje:
És a mártást hogy??Bocs hogy ennyit kérdezek? :-)
2010. márc. 30. 10:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!