Van itthon laskagomba, főzőtejszin, és marhalapocka vagy csirkelemell! Mittudok ezekbél főzni, hogyan és melyik húsból, van valakinek valami jó receptje?
Szia! a marhahús hosszabb főzésigényű, úhgy, hogy nem mondott hülyeséget az első válaszoló, csak én egy jó marhapörköltnek nevezném. a végén tennék hozzá laskagombát és nokedlivel tálalnám.
ha a csirkemellet választott, hamarabb kész leszel,
hagymát dinsztelsz kevés zsiradékon, hozzáadod a csikokra
vágott csirkemellet és puhára párolod. a végén ehhez is jöhet a gomba, kis bors, majoranna és a főzőtejszín.
ez egy finom gombástokány, amit rizzsel, vagy tésztával tálalnék.
üdv
Vagy akár egy tepsibe le is rakhatod: marha, mell, gomba, hagyma, pici sárgarépa, tejszinbe törsz fokhagymát, fűszerezed és leöntöd vele.és be a sütőbe.
-első-
Szia! ha van időd rá, a marhát szeleteld föl, mártsd lisztbe és 4-4 percig süsd elő mindkét oldalát. persze jól be kell sózni és kiklopfolni.ha kisütötted a szeleteket szedd egy tepsibe, önts alá egy kis vizet és szorosan fóliázd le, és süsd meg a sütőben. időnként a vizet pótolni kell.
közben csinálhatsz egy tejszínes gombamártást hozzá,vagy, ha van zöldséged-répád egy vadasmártást is.
zsömlegombóc, tészta, krokett lehet a köret.
üdv.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!