Ha nem tudok főzni milyen egyszerűbb ételek vannak, amikkel próbálkozhatnék itthon egyedül?
Nagyon egészséges, wellnes csirkehusi recept kezdőknek.Isteni finom!!!! Hozzávalók: csirkecombok (alsó vagy felső, annyi amennyit meg akarsz sütni) 1 csomag bacon, 1 nagy pohár tejföl, 1 darab márványsajt (Ki ne hagyd! én a tesco pultnál a legkisebb darabot szoktam)
Elkészítés: a combiról leszeded a bőrt, és minden combit betekersz baconba, és tepsibe rakod (nem kell kivajazni) leöntöd a tejföllel, rámorzsolod kicsi kezeddel a márványsajtot, és a sütőben kis lángon 50 percig sütöd, azután csodálkozol, milyen finom. (Én 30 percig fedő vagy fólia alatt sütöm, a maradék 20 percben szabadon)
Háááát biztos nem az én korosztályom vagy én már 14éves korom óta egyedül főzök , de persze mindegy . Nagyon egyszerű a paprikás krumpli és a levesek kezdetnek tökéletesek , bár némi érzék kell a főzéshez hogy jó íze legyen nézd meg ezt szerintem és nyugodtan és bátran próbálkozz amihez csak kedved van : [link]
A főzés nem ördöngősség, hanem művészet :)
Horváth Ilona szakácskönyvében nemcsak rengeteg finom recept van, hanem az alapoktól kezdve a legkülönbözőbb, és leghasználhatóbb tanácsokat is megtalálod.
Olvasgasd, ha tudod vedd is meg.
Én is ezen tanultam. Megéri.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!