Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Bélszín pácolást a magyar...

Bélszín pácolást a magyar konyha találta ki?

Figyelt kérdés
2016. febr. 4. 21:52
1 2
 11/14 szaszaa11 ***** válasza:
35%

"Friss bélszínt szoktak bepácolni, hogy érlelt legyen."

Na mi van nagypofájú, nem tudod, mit írtál az előző hozzászólásodban? Nem okoskodó gyökér vagyok, értek a témához egyébként.

2016. febr. 6. 00:48
Hasznos számodra ez a válasz?
 12/14 anonim ***** válasza:
100%

Ne 1 apró részletet ragadj ki az egész szövegkörnyezetből te ostoba okoskodó majom!


Az egész válaszom arról szól, hogy nem a mustáros pác miatt érlelődik, az arra kell, hogy az érlelés közben ne romoljon meg!


Az általad idézett szöveg is arról szól, hogy azért kell bepácolni, hogy érlelt lehessen, hogy huzamosabb ideig lehessen tárolni.

De az utána következő rész nagy része ennek az elmagyarázásáról szól, ezért nem kell (értelmes embereknek) 1 mondaton belül körülírni az egészet!


"sok jelentősége magának a mustáros pácnak nincs"


"a lényege, hogy a hús szöveteit lebontó enzimek kezdjék el felpuhítani, anélkül, hogy megromlana."


"száraz pác ugyanezt csinálja. (Mármit azt, amit a szárítás, és a vákuum)


A mustár alacsony pH-ja, savas közeget biztosít, ami mindent kinyír, ami nem oda való."


"a húsban lezajló érési folyamat ugyanaz, csak a körítés kap más módszert, de annak nincs túl nagy jelentősége."


Ha gondolod bemásolom még vagy 20-szor, hogy fel bírja dolgozni az az elcsökevényesedett agyad!

Az olaj pedig elzárja a húst az O2-től.

2016. febr. 6. 07:00
Hasznos számodra ez a válasz?
 13/14 szaszaa11 ***** válasza:
35%
Tudatlan nagypofájú sz*r vagy, bújj el, Ennyi. :) nem kell másokat hülyeséggel traktálni.
2016. febr. 6. 23:15
Hasznos számodra ez a válasz?
 14/14 anonim ***** válasza:
100%

Olvasd már vissza a válaszainkat, hogy ki a tudatlan, meg ki nem bírt egy értelmes ide illő választ adni!

Aztán köpd szembe magad, te szakma szégyene! Az ilyeneket szoktam tarkón csapni, és elhajtani mint a legyet!

2016. febr. 7. 06:35
Hasznos számodra ez a válasz?
1 2

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!