Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Új lakótársam olasz. A magyar...

Új lakótársam olasz. A magyar konyha ételeit és olasz ételeket, meg 1-2 kínait is tud remekül készíteni. Mivel lephetném meg mégis?

Figyelt kérdés

Ma főzött nekem, és szeretném viszonozni valami finomsággal, de nem szeretnék unalmas dolgot készíteni.

Nem szereti a karfiolt,brokkolit és cukkinit. Nagyon szereti a húsokat :)

2014. ápr. 4. 13:15
 1/10 anonim ***** válasza:
72%

BBQ oldalas

steak

harcsa paprikás

lazac roston

tatár beestek

2014. ápr. 4. 13:24
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
rakott padlizsan ?:) en meg olaszban elek szoval,felig olasz vagyok :)) rakott padlizsan fincsi es nem bonyolult.
2014. ápr. 4. 13:30
 3/10 A kérdező kommentje:
Ja igen az kimaradt, hogy lehetőleg olcsó legyen mert diák vagyok és nem igazán vet fel a pénz :D
2014. ápr. 4. 14:18
 4/10 SzarvasLászló ***** válasza:
100%

Olcsó és finom lesz:

Vegyél 4-5 db nagy krumplit.

Vegyél 30 dkg darált húst. Ha nagyon számít a pénz, jó lesz a löncshús is.

Vegyél 20 dkg sajtot és 3-4 paradicsomot.

Ha héjában süthető krumplit vettél akkor csak vágd ketté hosszában (úgy, hogy a lehető legnagyobb felületet kapd) , ha nem akkor a kettévágás előtt hámozd meg.

A darálthúst fűszerezd meg ízlésed szerint (én tennék bele borsot, sót, rozmaringot).

A krumpliknak vájd ki a közepét, hogy úgy nézzenek ki mint egy kis tál (kb 1-2 cm-es legyen a fala).

Pakold meg a krumplikat a darálthússal. Tegyél rájuk paradicsomot, és vagy szórd meg bőven reszeltsajttal vagy csak darabolj rá sajtot.

Tedd bele a tepsibe, kb. 180 fokon süsd meg (sütés közben esetleg ráérsz kicsit később is megsajtozni a tetejét)

Jó étvágyat hozzá!

2014. ápr. 4. 15:08
 5/10 anonim válasza:

Nekem elsőre a füstölt sajttal, aszalt szilvával baconbe göngyölt csirke/pulykamell jutott eszembe.

Másodikra a "férfitorta" (torta vagy őzgerinc forma bacon-nel kibélelve, a szélén lógjon ki jócskán, az aljára szeletelt sonka, rá sajt szeletek, erre csirkemell lisztbe és tojásba forgatva, ismét sajt, sonka, stb.).

Egyik sem egy low budget megoldás, de nagyon finom, mutatós és kiadós, több nap is ehetitek :)

2014. ápr. 4. 15:48
 6/10 anonim ***** válasza:
Abalt malacfej. Olcso, kulonleges es hus ea finom. Fokhagyma tejfolos ontettel, friss ujhagymaval esetleg paradicsommal, piritossal. En melegen szeretem de hidegen is fogyaszthato.
2014. ápr. 4. 15:54
 7/10 anonim ***** válasza:
Ha van tortaforma, egy zöldborsótorta receptet tudnék ajánlani. Mexikói keverékkel is finom.Nem drága és nem bonyolult, cikkekre vágva mutatós. Ha gondolod, szívesen megírom.
2014. ápr. 4. 18:15
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
Tejfölös gombapaprikás nokedlivel vagy tarhonyával.Nekünk soha nem unalmas :-)
2014. ápr. 4. 19:24
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom mennyire szamit unalmasnak, de ma Dubarry csirkemellszeleteket csinaltam, isteni volt. (Fobb hozzavalok:csirkemell, karfiol, sajt,tejszin. Egyik sem draga alapanyag). Nekem koret nem is kell hozza, rendkivul finom!
2014. ápr. 4. 22:50
 10/10 anonim ***** válasza:
100%
Utolso vagyok! Bocsanat, latom a karfiol kizarva.; (
2014. ápr. 4. 22:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!