Sült oldalas "ragacsosan": hogyan lehet ilyet csinálni? (Akinek készíteném, ő úgy mondja, hogy "ragacsosan" szereti. )
Jó lenne, ha megírnátok minden részletet, mert életemben nem csináltam még ilyet.
Kell az oldalas alá:
- víz
- zsír
- vagy étolaj?
Ha ha igen, pl. 1 kg oldalashoz mennyi zsír vagy egyéb szükséges?
Hány fokon süljön?
Nagyon köszi előre is!
Igazából nem is neked szólt az előző hozzászólásom, bár azt sem tudom, hogy a te bejegyzésed kihez szólt.
Ahány ház, annyi szokás. Szerintem épp ez a változatosság a szépség.
Olvasgattam a neten a témáról tegnap.
Van, aki sertészsírral csinálja.
Van, aki vízzel készíti.
Van, aki étolajjal.
Van, aki kombinál.
Van, aki semmit nem tesz a húshoz!
Biztos vagyok abban, hogy mind teljesen jó lehet.
Az emberek különbözőek és így az ízlésük is más. Például vannak, akik kedvelik a hús ízét, mások nem bírják a szagát, ízét sem. Szerintem ez nem baj. Nem kell, hogy egyformák legyünk.
Nem haragudtam.
Részletesen leírtam, hogy mire vagyok kíváncsi és melyek azok a receptek és leírások, amelyekre jelen kérdésemmel egyáltalán nem tartottam érdeklődést.
Amikor valaki nem tudja megérteni/elolvasni a leírt szöveget (lásd #1. hsz.), akkor nem tudja, az nem az én dolgom.
Szerintem te nem tudod megérteni, hogy a ragacsos oldalas a cukros/mézes barbecue szósztól lesz ragacsos, semmi mástól.
Anélkül maximum zsíros lesz vagy olajos.
Értem, tehát van vagy 3 nicked.
Akinek van annyi gógyija, már megérthette, hogy a húsból, csontból, zsírból, porcból, bőrből, ínból kifő az enyvtartalom, attól lesz ragacsos.
Mond az valamit, hogy enyv? Mire használják? Ragasztásra?
Hümm-hümm... Akkor talán ragacsos.
Ajánlom olvasgatásra azoknak, akik képesek belátásra:
Azaz: "...porcokból, csontokból, bőrből stb. vízzel való főzéssel állítanak elő. Kémiailag az állati kötőszövetekben lévő kollagén hidrolízisének terméke."
Hoppácska.
Te tényleg ennyire értetlen vagy?
Főztél/sütöttél már oldalast valaha életedben?
Úgy tűnik, nem tartozol azok közé, akik képesek belátásra.
Olvasni tudsz? Szövegértés megy? Akkor az előzőleg megadott linken található írást javasolt volna elolvasni és meg is érteni...
És ha pedig sehogy sem megy, kérd meg egy nálad értelmesebb ismerősödet, hogy magyarázza el neked.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!