Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Sült oldalas "ragacsosan":...

Sült oldalas "ragacsosan": hogyan lehet ilyet csinálni? (Akinek készíteném, ő úgy mondja, hogy "ragacsosan" szereti. )

Figyelt kérdés

Jó lenne, ha megírnátok minden részletet, mert életemben nem csináltam még ilyet.


Kell az oldalas alá:

- víz

- zsír

- vagy étolaj?


Ha ha igen, pl. 1 kg oldalashoz mennyi zsír vagy egyéb szükséges?


Hány fokon süljön?


Nagyon köszi előre is!



2016. febr. 2. 09:35
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
58%
Irtam, nem akarok kötözködni. Bármikor bebizonyitom, hogy nem kell viz.
2016. febr. 3. 07:52
Hasznos számodra ez a válasz?
 12/18 A kérdező kommentje:

Igazából nem is neked szólt az előző hozzászólásom, bár azt sem tudom, hogy a te bejegyzésed kihez szólt.


Ahány ház, annyi szokás. Szerintem épp ez a változatosság a szépség.


Olvasgattam a neten a témáról tegnap.

Van, aki sertészsírral csinálja.

Van, aki vízzel készíti.

Van, aki étolajjal.

Van, aki kombinál.

Van, aki semmit nem tesz a húshoz!


Biztos vagyok abban, hogy mind teljesen jó lehet.


Az emberek különbözőek és így az ízlésük is más. Például vannak, akik kedvelik a hús ízét, mások nem bírják a szagát, ízét sem. Szerintem ez nem baj. Nem kell, hogy egyformák legyünk.

2016. febr. 3. 08:42
 13/18 szaszaa11 ***** válasza:
20%
Ne haragudj hogy megosztottam veled, hogy valójában milyen a ragacsos oldalas! Bocsáss meg! :) (bbq szószós válaszoló)
2016. febr. 3. 09:39
Hasznos számodra ez a válasz?
 14/18 A kérdező kommentje:

Nem haragudtam.


Részletesen leírtam, hogy mire vagyok kíváncsi és melyek azok a receptek és leírások, amelyekre jelen kérdésemmel egyáltalán nem tartottam érdeklődést.


Amikor valaki nem tudja megérteni/elolvasni a leírt szöveget (lásd #1. hsz.), akkor nem tudja, az nem az én dolgom.

2016. febr. 3. 10:13
 15/18 anonim ***** válasza:
17%

Szerintem te nem tudod megérteni, hogy a ragacsos oldalas a cukros/mézes barbecue szósztól lesz ragacsos, semmi mástól.

Anélkül maximum zsíros lesz vagy olajos.

2016. febr. 3. 10:24
Hasznos számodra ez a válasz?
 16/18 A kérdező kommentje:

Értem, tehát van vagy 3 nicked.


Akinek van annyi gógyija, már megérthette, hogy a húsból, csontból, zsírból, porcból, bőrből, ínból kifő az enyvtartalom, attól lesz ragacsos.


Mond az valamit, hogy enyv? Mire használják? Ragasztásra?

Hümm-hümm... Akkor talán ragacsos.


Ajánlom olvasgatásra azoknak, akik képesek belátásra:

[link]


Azaz: "...porcokból, csontokból, bőrből stb. vízzel való főzéssel állítanak elő. Kémiailag az állati kötőszövetekben lévő kollagén hidrolízisének terméke."


Hoppácska.

2016. febr. 3. 10:34
 17/18 anonim ***** válasza:
17%

Te tényleg ennyire értetlen vagy?

Főztél/sütöttél már oldalast valaha életedben?

2016. febr. 3. 11:17
Hasznos számodra ez a válasz?
 18/18 A kérdező kommentje:

Úgy tűnik, nem tartozol azok közé, akik képesek belátásra.


Olvasni tudsz? Szövegértés megy? Akkor az előzőleg megadott linken található írást javasolt volna elolvasni és meg is érteni...


És ha pedig sehogy sem megy, kérd meg egy nálad értelmesebb ismerősödet, hogy magyarázza el neked.

2016. febr. 3. 11:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!