Túl szárazra sült az oldalas. Mivel javíthatnám fel mielőtt a férjem hazaér ebédre?
Figyelt kérdés
2016. jan. 27. 12:35
1/5 anonim válasza:
mondjuk, pépesebb krumplipürével, így ellensúlyozza a dolgokat, vagy a léjével öntözgetheted kicsit ha, sok lé volt tepsiben
2/5 anonim válasza:
Tedd magasfalú lábasba, a saját, ha kell kis plusz zsírral, és önts alá egy féldeci vizet. ( nem tudom mennyi a hús, lehet, hogy többet is elbír.), lassú gázon melegítsd, és hagyj neki időt, hogy a párában visszapuhuljon.
Menet közben látni, villával érezni fogod, hogy mennyi az annyi,vagyis meddig kell még okvetlenül fedő alatt visszapuhítani.
3/5 anonim válasza:
Készíts hozzá mártást, a pecsenyeléből egy kevés liszttel elkevert mustárral, citromlével pl., vagy tormával, esetleg csipkebogyó/áfonyalekvárral, ami van otthon. Itt van még néhány ötlet:
4/5 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!
2016. jan. 27. 16:58
5/5 anonim válasza:
rövidebb szoknya, mélyebb dekoltázs :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!