Vastag oldalas sütőzacskóban sütve milyen lenne?
Még soha nem használtam sütőzacskót, de kaptam egy csomaggal, jó nagyok, szeretném kipróbálni oldalassal.
Milyen fűszerezést javasolnátok, és mennyi ideig kell benne sütni? kB 1 kiló a hús.
Só ,bors ,fokhagyma ez a legegyszerübb.Darabold kisebb darabokra.
Tedd az oldalast a zacskóba. Kb 1-1,5óra mire megpuhul a hús. Ha puha hús vedd ki a zacskóból,és grill fokozaton kicsit pirits rá.
Pác oldalashoz.
Pác:
3evőkanál ketchup,
3 evőkanál szója szósz /sötét KINKOMANN márka/,
3 evőkanál édes CHILI SZÓSZ,
1 teáskanál /BBQ füstös por/ Magginak van ilyen,
3 evőkanál méz,
Minden alapanyagot kikeverünk 1 porcelán tálba, ebbe pácoljuk a szárnyakat. Egy vagy több éjszakára hűtőbe tesszük. Max 4 napot állhat a pácban!
BBQ Pác Oldalashoz
Hozzávalók
2 kanál olaj
1 nagy fej vöröshagyma
4 gerezd fokhagyma
1 evő kanál mustár
4 evő kanál barna cukor
1dl sör (barna)
2 evő kanál worcesterchire szósz
5dl kechap
A hagymát és a fokhagymát üvegesre pároljuk. Hozzáadjuk a cukrot, ha elolvadt a cukor hozzáadunk mindent. Nagyon lassú tűzőn KB 45perc ig. főzzük. Ha kihült beleforgatjuk az oldalas darbokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!