Sütőzacskóban szeretnék sütni, segítség?
Csirkehúst (mellet vagy combot, még nem tudom mit sikerül vennem) szeretnék sütni sütőzacsiban úgy, hogy mellette a zacskóban megsütöm a zöldségeket is. Krumplira, répára, brokkolira gondoltam.
A kérdésem az lenne, hogy mennyire sülnek ezek egyszerre? A zöldségeket érdemes lenne előtte megfőzni? Vagy a zacskóban keletkező gőzben megpuhulnak?
Ötleteket, tanácsokat várok, hogy hogy csináljam!
Egyszerre bele lehet tenni. De nagy eredményre ne számíts: mivel zacskóban "sütöd", nem sülni fog, hanem párolódni (=főni). Nekem nagyon nem ízlett, és messze nem úgy nézett ki, mint a reklámokban...
Két dologra jó: nem kell mosogatni utána és ha muszáj diétáznod.
A zöldségek elöbb puhulnak ezért én két sütőzacskót használok :
Egybe bele teszem a húsokat amit befüszereztem : A másikba pedig a zöldségeket ,amit ilyenkor kicsit olivaolajban át forgatok :
A zöldségeket pedig akkor rakom a sütöbe a mikor a hús már félig puha így egyszerre készül el minden .
Minden zöldséget egyforma darabokra vágj összeígy biztos ,hogy nem marad nyers semmi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!