Rántani való hús bepanirozva le lehet fagyasztani?
Figyelt kérdés
Ha igen , akkor mikor meg akarom sütni , akkor előte ki kell engedni , vagy fagyosan kezdjem el sütni?2016. febr. 2. 09:30
1/5 anonim válasza:
Tálcára fektetve szoktam fagyasztani, aztán zacskózom. Így nem fagy össze, mindig csak annyit veszek ki, amennyit megeszünk. Nem szoktam kiolvasztani, fagyott állapotban sütöm.
2/5 acelsziv válasza:
1. jól írta. Így a legjobb tárolni.
3/5 anonim válasza:
Egyetértek, tényleg a lényeg, hogy ne egymásra pakolva fagyaszd, mert akkor birkózni kell a szétválasztással.
És igen, fagyosan kell kezdeni sütni,elég forró zsiradékban, mert úgyis lehűti.
Aztán, ha már mindkét fele kérgesedett, lehet lejjebb venni a lángot, hogy át is süljön lassan.
4/5 anonim válasza:
Ahogy az elözök is írták, minden további nélkül lehetséges.
Mivel mi ketten vagyon és nem túl nagyétküek, ezért sok éve így csinálom, mert 2-3 szerelért nem éri meg elkezdeni pacsálni a panírozással. Így egyszerre megcsinálok egy nagy adagot, egyenként kivehetöen fagyasztom le, és fagyosan sütöm ki forró olajban.
5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen!
2016. febr. 3. 08:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!