Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Rántani való hús bepanirozva...

Rántani való hús bepanirozva le lehet fagyasztani?

Figyelt kérdés
Ha igen , akkor mikor meg akarom sütni , akkor előte ki kell engedni , vagy fagyosan kezdjem el sütni?
2016. febr. 2. 09:30
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Tálcára fektetve szoktam fagyasztani, aztán zacskózom. Így nem fagy össze, mindig csak annyit veszek ki, amennyit megeszünk. Nem szoktam kiolvasztani, fagyott állapotban sütöm.
2016. febr. 2. 09:58
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/5 acelsziv ***** válasza:
100%
1. jól írta. Így a legjobb tárolni.
2016. febr. 2. 10:01
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Egyetértek, tényleg a lényeg, hogy ne egymásra pakolva fagyaszd, mert akkor birkózni kell a szétválasztással.

És igen, fagyosan kell kezdeni sütni,elég forró zsiradékban, mert úgyis lehűti.

Aztán, ha már mindkét fele kérgesedett, lehet lejjebb venni a lángot, hogy át is süljön lassan.

2016. febr. 2. 11:09
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Ahogy az elözök is írták, minden további nélkül lehetséges.


Mivel mi ketten vagyon és nem túl nagyétküek, ezért sok éve így csinálom, mert 2-3 szerelért nem éri meg elkezdeni pacsálni a panírozással. Így egyszerre megcsinálok egy nagy adagot, egyenként kivehetöen fagyasztom le, és fagyosan sütöm ki forró olajban.

2016. febr. 2. 11:27
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen!
2016. febr. 3. 08:33

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!