Ha már bekevertem a fasírtnak a húst, le lehet fagyasztani?
Lehet fagyasztani, de akkor formázd meg és úgy tedd a fagyasztóba, és felhasználáskor viszont fagyottan kell kezdeni sütni, elöször forró olajban,hogy kérget kapjon, és utána mérsékelt lángon, hogy átsüljön.
Vagy a másik lehetöség, hogy kisütöd és készen fagyasztod - akkor csak fel kell olvasztani felhasználás elött, nem kell még egyszer "zsírszagot" csinálni a konyhában.
Én az utóbbi módszert szoktam választani, mert úgy egyszerübb és ha kell, gyorsabban ehetö.
Köszi!
Akkor megformázó és irány a fagyó! :)
Én teljesen készen, prézlibe forgatva fémtálcán fagyasztom le, és utána teszem zacskóba. Így nagyon hamar megfagy, és később nem foglal el nagy helyet.
Én is fagyosan kezdem sütni,mint a panírozott húst. Kényelmes megoldás, mert akármikor elő lehet kapni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!