A laskagombát bepanírozva le lehet fagyasztani? Nem lesz tőle bajunk, ha majd elővesszük?
Ha valamit lefagysztasz, akkor azért, hogy ne tudjon megromolni (ezért találták ki ezt a m´doszert).
Ha kiveszed a fagysztóból, akkor meg emgsütöd és a hökezelés (sütés) is megakadályozza a romlást.
Szóval nem fog megromlani.
Viszont ha azt akarod, hogy finom is legyen, akkor feltétlen fagyosan kezd el sütni a forró olajban, ha elötte felolvasztod, akkor löttyedt, szétázott lesz.
nekem nem vált a gomba paníros fagyasztása. sem a laskánál sem a csiperkénél. A gyors kisütés sem hozott jó eredményt, a panír kemény lett a nagy hőtől, ami szépen széttöredezett és lehullott róla. kiengedni meg végképp nem jó ötlet, mert egy puha málé lesz az egészből.
én saját káromon tanultam, rántottgombát csak frissből csinálok.
Egyébként fagyasztok gombát szeletelve, ami mindenre jó, akár levesnek, pörköltnek, töltelékbe, pizzára is. nem fagy teljesen össze, annyit lehet letörni, amennyire szükség van.
De azt sem szabad kiolvasztani, fagyosan kell minden készíteni belőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!