Guti73 kérdése:
Lehet-e nyersen, vagy főzve fagyasztani a laskagombát?
Figyelt kérdés
kész vagyok a főzéssel ,amikor beállít a haver 1kg laskagombával. 2 napra főztem, addig a hűtőben megbarnul a gomba, visszaadni vagy kidobni meg nem akarom!2011. máj. 9. 21:53
1/6 anonim válasza:
Amit főztél az nem áll el két napig a hűtőben?
Amúgy a laskagomba nekem egy hetet is kibírt. Ha nem akarod most főzni fagyaszd le, kiolvasztva sajnos kicsit löttyedt lesz, de pörköltnek akkor is jó.
2/6 anonim válasza:
Párold le vagy pirítsd meg, ha kihűlt fagyasztható. Pörköltnek, pizzára, levesnek kiváló.
3/6 anonim válasza:
elteheted darabolva a fagyasztóba, mivel a laska frissen is elég gumis, hát fagyasztva egy kicsit még gumisabb lesz, de valóban pörköltnek még elmegy.azért ki ne dobd,egy kaja megvan belőle. nokedlivel vagy tarhonyával
laktató pörkölted lesz.
4/6 anonim válasza:
én a gombát szeletelve mindig nyersen fagyasztom,nem fagy össze egy tömbbe, így bármikor le lehet törni annyit, amennyi kell.
5/6 anonim válasza:
ja és fagyottan elkezdeni a főzést, legyen az pörkölt, vagy leves, mert ha kienged, tényleg nagyon szottyadt lesz.
6/6 anonim válasza:
probáld ki!!ha belehalsz akk nem ha nem akk lehet:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!