Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Mi a különbség a "vízen kőlt"...

Mi a különbség a "vízen kőlt" és a "gőzön főtt" között?

Figyelt kérdés
2010. márc. 29. 11:09
 1/1 anonim ***** válasza:

A vízen költ élesztős tésztát nem meleg helyen kelesztik,hanem konyharuhába kötve hideg vízbe lógatják,addig amíg nem kel meg.Ha megkelt,utána nyújták és sütőben sütik meg.

A gőzön főtt tésztát szintén konyharuhában egy fazékra teszik,amelyben a víz gőzölög.addig gőzölik,amíg a tészta meg nem fő.

2010. márc. 29. 11:16
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!