Mivel lehetne feldobni egy gyümölcssalátát?
Figyelt kérdés
Mert oké hogy sokféle gyümi,tejszinhab,de biztos vannak még jó ötleteitek .2008. szept. 17. 15:27
2/8 anonim válasza:
menta, méz.. citromlé.., fahéj, és más általad kedvelt fűszerek.
3/8 anonim válasza:
Én úgy csinálom, ha különlegeset akarok, hogy a gyümiket fél napi pálinkába áztatom, utána leöntöm róla. Ha alkoholmenteset akarsz, próbáld ki, hogy karambolát teszel a gyümik közé, nagyon különleges!!
4/8 anonim válasza:
Én vaniliás joghurtot szoktam tenni hozzá.
5/8 anonim válasza:
Szerintem egy kis fahély valamint vanilia rud menneivé varázsolja, de ha te inkább valami pikánsabbra gondoltál, akkor tégy bele egy kius gyümölcsvodkát
6/8 A kérdező kommentje:
Köszi az ötleteket,ha van még jöhet,föleg alkoholmentesre.
2008. szept. 18. 08:32
7/8 anonim válasza:
Én a gyümisalit fel szoktam önteni habtejszinnel és teszek bele vaniliás cukrot. Pl. madártejes fagyival isteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!