Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Hogyan, mivel lehet feldobni...

Hogyan, mivel lehet feldobni egy "egybesült, tepsis fasirtot"?

Figyelt kérdés

azon kivül hogy kézzel?:D

azt tudom hogy lehet főtt tojást és kolbászt dugni bele?ezen kivül esetleg?talán sajttal szokta valaki tölteni vagy atetéjre reszelni?

2011. máj. 2. 12:10
 1/8 anonim ***** válasza:
Bele is lehet reszelni, a nyersanyagba, én még majorannát is szoktam beletenni.
2011. máj. 2. 12:13
 2/8 Inez.R. válasza:

Persze, lehet kolbászt, tojást, tudod te magadtól.. :)

Miután tavasz van, rengeteg finom zöldség van a piacokon, én javasolnék mellé valami szép színes vegyes-salátát, és azzal szépen fel lehet díszíteni a tányért. Uborka, paradicsom, retek, petrezselyem, stb. Vagy pedig külön tálban lehet csinálni egy tejfölös- majonézes tésztasalátát, és akkor is szép egytálétel lesz. Mi a tésztasalátába teszünk színes csavart tésztát, az jól mutat, és bekeverjük kukorica, borsó, brokkoli, répakocka, gombaszeletek,vagy bármilyen színes vegyes zöldséggel. A konzervek között is van finom, és gyorsan megvagy vele.

:)

2011. máj. 2. 12:17
 3/8 anonim ***** válasza:
A nyersanyagba még tehetsz zöldségeket is, apróra vágott főtt sárgarépát, zöldborsót.
2011. máj. 2. 12:23
 4/8 anonim ***** válasza:

A nyers húsmasszát, amikor kiteríted,kisebb, félbevágott gombát is sorakoztathatsz rá, és utána takard be az egészet a hússal.

Vizes kézzel szépen formára tudod alakítani, és zsírozott tepsiben ugyanúgy sütheted, mint a tojásosat.

Ha a tepsibe tetted, vizes kézzel megint simítsd át,így szép piros ropogós kérge lesz.

Egyszer legalább sütés közben lapátkanállal nyúlj alá, lazítsd fel, nehogy odaragadjon.

Pihentetés után szépen szeletelhető, a kis száras gombaszelet szépen mutat a közepén, és persze finom is.

2011. máj. 2. 12:26
 5/8 anonim ***** válasza:
mi úgy szoktuk, hogy a tetejére vagunk gombat, ra pedig sajtot reszelni.
2011. máj. 2. 12:39
 6/8 A kérdező kommentje:
köszi mindenkinek a tippeket:)
2011. máj. 2. 14:03
 7/8 anonim ***** válasza:
Én tegnap készítettem erős paprikával (zöld) és erős Pistát is tettem bele (piros). Igen jól mutatott, és nagyon csípős lett. Ha szereted az erős dolgokat, akkor próbáld ki!
2011. máj. 2. 17:14
 8/8 anonim ***** válasza:
Túrót sajtkrémmel dolgoz el és azt csempészd bele, mindenféle zöldség, esetleg borba áztatott aszalt gyümik.
2011. máj. 2. 20:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!