Hogyan, mivel lehet feldobni egy "egybesült, tepsis fasirtot"?
azon kivül hogy kézzel?:D
azt tudom hogy lehet főtt tojást és kolbászt dugni bele?ezen kivül esetleg?talán sajttal szokta valaki tölteni vagy atetéjre reszelni?
Persze, lehet kolbászt, tojást, tudod te magadtól.. :)
Miután tavasz van, rengeteg finom zöldség van a piacokon, én javasolnék mellé valami szép színes vegyes-salátát, és azzal szépen fel lehet díszíteni a tányért. Uborka, paradicsom, retek, petrezselyem, stb. Vagy pedig külön tálban lehet csinálni egy tejfölös- majonézes tésztasalátát, és akkor is szép egytálétel lesz. Mi a tésztasalátába teszünk színes csavart tésztát, az jól mutat, és bekeverjük kukorica, borsó, brokkoli, répakocka, gombaszeletek,vagy bármilyen színes vegyes zöldséggel. A konzervek között is van finom, és gyorsan megvagy vele.
:)
A nyers húsmasszát, amikor kiteríted,kisebb, félbevágott gombát is sorakoztathatsz rá, és utána takard be az egészet a hússal.
Vizes kézzel szépen formára tudod alakítani, és zsírozott tepsiben ugyanúgy sütheted, mint a tojásosat.
Ha a tepsibe tetted, vizes kézzel megint simítsd át,így szép piros ropogós kérge lesz.
Egyszer legalább sütés közben lapátkanállal nyúlj alá, lazítsd fel, nehogy odaragadjon.
Pihentetés után szépen szeletelhető, a kis száras gombaszelet szépen mutat a közepén, és persze finom is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!