Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Egybesült disznóhús?

Egybesült disznóhús?

Figyelt kérdés

Disznóhúst szeretnék sütni egyben és a tálaláskor szeletelni. A disznó melyik részéből süssem és hogyan fűszerezzem?

Köszönöm a válaszokat.


2011. aug. 14. 13:46
 1/4 anonim ***** válasza:

Karaj, comb,tarja...ezek mind jók.

A karajt, ha felszúratod a hentessel, megtöltheted egy szál finom kolbásszal.

A tarját megtűzdelheted sok-sok fokhagymával.

Én a húsokat sertéssült-fűszerkeverékkel szoktam megszórni, jól bedörzsölöm, hagyom állni egy kicsit, aztán be a tepsibe. Teszek alá zsírt, egy kevés vizet, rá fóliát, aztán a zsírjával locsolgatva szép lassan megsütöm.

2011. aug. 14. 14:08
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

mindenesetre a fűszerezés után hagyd állni vagy 12-15 órát minimum, hogy átjárja a fűszerezés


fokhagyma + só + rozmaring jó pl - használj friss fokhagymát és rozmaringágakat és azzal tűzdeld meg a húst


a karaj nagyon száraz hús, az szerintem csak kolbásszal töltve jó


a dagadó tölteni jó


a comb és tarja és szűz jó egyben sütni

oldalas is finom lehet, de az csontos és zsíros is kissé


esetleg bőrős malackaraj v comb is finom


ami még finom lehet a mustáros-mézes pác egy kevésbé zsíros húson


zsírosabb húson zsálya

2011. aug. 14. 14:20
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/4 anonim ***** válasza:
2011. aug. 14. 14:35
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm.
2011. aug. 14. 15:11

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!