Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Egybesült sertéskarajt készíte...

Egybesült sertéskarajt készítettem párszor, de nem mézes kéregben, hanem zsemlemorzsával. Nem emlékszem pontosan a máz elkészítésére. Készítettetek már ilyet?

Figyelt kérdés

Nem találom a receptet, de zsemlemorzsa volt vajjal talán és zöldfűszerek...hm. Nagyon finom dolog, ebédre várok vendégeket és ezt szeretném elkészíteni, de a receptnek (ha jól emlékszem TINA-s recept volt), lába kelt :-((

Valaki nem ismeri? Nagyon elkelne egy kis segítség, hanem pár jó ötlet ami nem mézes alapú.

Köszi.


2009. aug. 29. 08:56
 1/3 anonim ***** válasza:
Egyebesült karajt én kolbásszal töltve és kívülről baconnal körbetekerve szoktam sütni. Ez is finom nagyon.
2009. aug. 29. 09:16
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/3 A kérdező kommentje:
Hú, ez fincsi lehet. Köszi szépen. Mivel lyukasztod át a húst? Késsel átfúrod? Ilyent még soha nem csináltam, de jól hangzik, megpróbálnám.
2009. aug. 29. 09:43
 3/3 anonim ***** válasza:
Van egy hosszú pengéjű késem. A közepét megcélzom a karajnak és átszúrom úgy, hogy kb a kolbász méretének megfelelő vágat legyen. Száraz kolbász jó bele, azt könnyű átdugni az alaguton. Ha nincs ilyen késed, akkor a feléig átszúrod és a másik oldalról is elindulsz. Kívülről a karajt bekenem vékonyan olajjal, fűszerezem grill fűszerkeverékkel, utána tekerem be bacon csíkokkal. Jénaiba, vagy tepsibe belerakom,öntök alá vizet és fólia alatt párolom. Ha már majdnem puha, akkor leveszem a fóliát és pirosra sűtöm úgy, hogy locsolgatom a levével.
2009. aug. 29. 10:34
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!