Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Hogyan készül? Valaki evett...

Hogyan készül? Valaki evett már ilyet és tudja hogy mi a neve?

Figyelt kérdés
Suliban volt mindig gyümölcsmártás meg valamilyen morzsa és mellé egy szelet hús. Ennek mi a neve, vagy hogyan készül? Receptnek nagyon örülnék.
2010. márc. 27. 11:38
 1/4 anonim ***** válasza:

A nevét nemtom, de vmien pirított dara, gyümölcsmártással és főtthússal.

Más receptet nem találtam:)

[link]

2010. márc. 27. 12:11
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Az anyukám így szokta csinálni:

A marhahúst megfőzi. A darához a grízt kevés olajon sötét aranybarnára megpirítod, felöntöd nem túl sok vízzel.A gríz mennyiségétől függ.Addig főzöd, amíg el nem főzöd a vizet.

A gyümölcsszószhoz (mi meggyel készítjük) a gyümölcsöt cukros vízben felteszed főzni. Ha megfőtt lisztes tejes/ főzőtejszínes habarással besűríted. Nagyjából ennyi. A darát nehéz megcsinálni. Ahhoz egy kis türelem kell. Jó étvágyat!:-)

2010. márc. 27. 12:35
 3/4 anonim ***** válasza:
Az előző író vagyok.Azt elfelejtettem, hogy a szószba tehetsz egy kis szegfűszeget.Ízlésed szerint.
2010. márc. 27. 12:36
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen mindkettőtöknek a segítséget! Akkor ma meg is csinálom:)
2010. márc. 27. 13:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!