Szerintetek milyen az optimális tükörtojás receptje?
Tehát ami ellen még a filmbéli Szindbádnak sem lenne semmi kifogása? https://www.youtube.com/watch?v=K4q5166MCdE
Fehér, barna kenyérrel esetleg pirítóssal?
Fedő alatt sütni, vagy sütés közben megfordítani?
Hígan folyós, kenőcsösen megdermedő, zselészerű, esetleg temperakeményre sütni?
Zsírban, olajban, esetleg vajban sütni a tojásokat?
Tejföllel vagy anélkül? Fűszerezés: só, bors, paprika vagy esetleg más is? Várom a bevált receptjavaslatokat.
4. és 7. voltam. Ma ebédre is ettem ötöt :). Érdekes, hogy sokan megfordítják vagy fedőt használnak, nekem anélkül tetszik, minél nyersebb a sárgája, annál jobb (aztán hogy ez kinek tetszik, kinek nem, az nekem mindegy). Épp csak legyen fehér a fehérje, az a fő.
Ma speciel sóskafőzelék is volt hozzá, bár eléggé kevés maradt belőle, mire elkészültek a tojások, éhes voltam már, a főzelék pedig apró (ezek a 45 dekás kis fagyasztottak elég csöppek, 4-6 darab kell egyszerre, ha rendesebb mennyiséget akarunk készíteni. most egyszemélyes adagnak azért majdnem elég volt egy, mivel eszem mást is arra az étkezésre).
Hiányzott hozzá most valami száraz cucc, így magropogóssal (kókusztejkészítésből megmaradt kókuszreszelék, darált lenmag, darált szezámmag, fűszer, kókuszzsír) ettem az utolsó darabokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!