Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Hogy a finomabb a tükörtojás?

Hogy a finomabb a tükörtojás?

Figyelt kérdés
mikor a sárgája folyékony marad és a kenyeret belelehet tunkolni vagypedig, mikor az is keményre meg van sülve.

2014. nov. 21. 16:42
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%

Attól függ, ki hogy szereti. :) Ez ízlés dolga. Ki hogy ízesíti a teát, az édes vagy a száraz bort szereti, borsozza vagy cukrozza a káposztás tésztát stb.

Engem a világból ki lehet kergetni a tükörtojással, már a gondolatától is borzongok.

2014. nov. 21. 16:52
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Én úgy szeretem amikor a sárgája folyékony marad és lehet tunkolni.
2014. nov. 21. 17:09
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
Totál ízlés dolga :-) Bár alapból a tükörtojás jellemzője a lágy sárgája, de aki nem szereti, hogy folyik, az tegyen rá fedőt és úgy süsse, így a sárgája is gyorsan megkeményedik, mielőtt az alja elégne.
2014. nov. 21. 17:13
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/12 anonim ***** válasza:
78%
Nem különösebben rajongok a tükörtojásért, de ha választani kell, akkor keményre sütve szeretem, mivel soha nem eszek kenyeret, így tunkolni sem tudnám. De amúgy nem igazán rajongok a sárgájáért, a főtt tojás sárgáját is mindig kidobom, csak a fehérjét eszem meg, így ha folyékony marad a tükörtojásé, és kifolyik a tányérra, azt is otthagyom.
2014. nov. 21. 17:53
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
A férjem teljesen megsütve szereti, én meg úgy ha folyik és tunkolhatom.
2014. nov. 21. 18:11
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
Én is tunkolok. :)
2014. nov. 21. 18:29
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/12 anonim ***** válasza:
100%
nálunk családon belül se volt egyetértés az ügyben :) Édesapám mindig megforgatta, úgy szerette, ha keményre sült a sárgája. Én meg tunkolok :)
2014. nov. 21. 18:36
Hasznos számodra ez a válasz?
 8/12 anonim ***** válasza:
100%
Tunkolósan :) ma is azt vacsoráztam :)
2014. nov. 21. 19:03
Hasznos számodra ez a válasz?
 9/12 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem köztes a legjobb. A sárgája kívül legyen szilárd, belül folyós és forró.
2014. nov. 21. 19:11
Hasznos számodra ez a válasz?
 10/12 anonim ***** válasza:
100%

Folyós sárgája, nyilván. Akár több sárgája is lehet, hisz az a finomabb és értékesebb része. Kenyeret én sem eszem, legalábbis nem gabonásat, de mit tesz az?

A párommal együtt elborzadva gondolunk arra, hogy van, aki kidobja a tojás bármely részét :( Finom étel, a tyúkok megszenvednek érte, s kuka?

Mi sosem tudunk eleget szerezni tojásból, manapság csak boltit sikerül, 50 ft fölött darabját... Még kenyérbe se pazaroljuk, nemhogy kidobni. Bár mi semmit sem dobunk ki, a zöldségfőzőlevet is felhasználom, természetesen, ma a tócsni végén maradt léből is lett valami (a krumplilevet még kiönteném, de ebben már volt tojás) :)

2014. nov. 21. 20:02
Hasznos számodra ez a válasz?
1 2

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!