Rántotta vagy tükörtojás?
Húú.. most ölni tudnék egy jó rántottáért :)
De egyébként ha választani kell, akkor tükörtojás, úgy készítve, hogy még a sárgája folyjon kicsit, hogy lehessen a kenyeret beletunkolni :)
Te melyiket szereted jobban?
A kettő kozottit :D
Maradék petrezselymes, vagy sima főtt krumplit szoktam sok vajon piritani, megy bele zöldség, ami van itthon -legutóbb vöröshagyma, paprika, paradicsom, kelbimbo volt-, so, bors, fokhagyma por, paprika, aztan amikor felig kesz, rautok par tojást es egyszer megkeverem.
Szeretem a tükörtojást, de nagyon kevesen tudják jól elkészíteni, nekem magamnak is csak ritkán sikerül.
Ezért inkább a rántottára szavazok, az szinte elronthatatlan.
Én a tükörtojást szeretem jobban, vagy főzve a közepesen lágy tojást. Tükörtojásnál úgy, hogy a fehérje szilárd legyen, a sárgája még folyós jól sóval-borssal megszórva, és nagyjából a főttnél is így, aztán kikanalazni vagy mártogatni vajas pirítóssal :))
Rántottát ritkán eszem, de azt is szeretem azért.
Egyértelműen rántotta :)
Én jó sok hagymával szeretem :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!