Hogy a finomabb a tükörtojás?
Figyelt kérdés
mikor a sárgája folyékony marad és a kenyeret belelehet tunkolni vagypedig, mikor az is keményre meg van sülve.2014. nov. 21. 16:42
11/12 anonim válasza:
10: az, hogy kinek mi a finom, eléggé szubjektív. Számomra például nem finom a sárgája és sokkal finomabbnak tartom a fehérjét. Én is bolti tojást használok, de attól, hogy emeltek az árán még nem szerettem meg a sárgáját, csak süteményekbe szoktam használni esetleg. Egyébként a tócsniba én soha nem teszek tojást. Viszont belegondolva még így sem tudom, hogy egy megbarnult krumplis-lisztes-tojásos léből milyen étel készíthető. Én mondjuk vállalom, hogy pazarlok, sokmindent kidobok, de ezen neked kár keseregned, nem a te 25 forintod landol a kukában a tojássárgájával.
12/12 anonim válasza:
Nem azért sajnálom a pazarlást, mert az én pénzem bánja, ennék sokkal erősebb elvi dolog.
Amúgy a tojást teljesen függetlenül szeretem az árától, de azért az is ott van. Bár a benzin úgyis többe kerül, sajna anélkül már nem tudunk venni rendes tojást.
Az emberek ízlése természetesen különbözik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!