Sertés combhúsból mit lehet készíteni?
Figyelt kérdés
A borsostokányféléket senki nem szereti a családban.
Ezen kívül mit lehet még készíteni belőle?
Kevés zsíros része van, tehát nem ránthatom ki, mert rágós lesz, és kemény.
Esetleg ilyen cigánypecsenye féle? Tepsiben ha sokáig párolom, és utána pirosra sütöm, akkor is "cipőtalp" kemény lesz?
Ti mit készítenétek belőle?
2010. márc. 26. 16:32
1/5 anonim válasza:
[link] Ez sztem egyszerű és finom is!!:-)
2/5 anonim válasza:
Lehet belőle rizses húsgombócot,éppen olyat amit a töltöttpaprikához készítünk.Tojás,rizs,pici hagyma,bors,ezt összedolgozod a darálthússal.Sózott vízben közepes lángon főzöm,ha megpuhult,leöntöm róla a megmaradt levet,amit elkészítek tejfölösen mártásnak.Mi burgonyapürével esszük.Levesnek is felteheted,ugyanúgy kell zöldségelni mint a hús levest/ez is az lessz végül is/tészta nem kell hozzá,nagyon finom.ZS
3/5 anonim válasza:
Rizseshús,pörkölt,brassói aprópecsenye
4/5 anonim válasza:
Szia!
Én múlt héten vettem egy nagy darab combot, szombaton pörköltöt ettünk galuskával, ubisalival.
Vasárnap ledaráltam a amaradék pörköltöt és hortobágyi húsos palacsintát csináltam belőle rántva tartármártással, sült krumplival.
5/5 anonim válasza:
Rántott húsnak is jó, ahhoz éppen sovány hús kell, a zsiros nem jó. Ne süsd túl, akkor nem lesz rágós.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!