Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Mik a legegyszerűbben elkészít...

Mik a legegyszerűbben elkészíthető ételek?

Figyelt kérdés

Amit gondolsz még annál is egyszerűbb... ami tényleg arra van, hogy laktasson és ne kényesztessen.

Gondolok itt sajtos tésztára, a lecsó már túl bonyolult (nem nekem, de munkából adódóan csak ilyeneket tudok majd elkészíteni egyelőre).

Szóval a sajtos tésztán kívül mást nem nagyon ismerek, amit tényleg ilyen pofon egyszerű lenne elkészíteni, esetleg rizs valami mártással de tényleg nem tudok többet. Tudnátok mondani pár ilyet?

Köszi!

#étel #tészta #legyegyszerűbb
2015. dec. 30. 21:04
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Túrós, mákos tészta, tejberizs, főzelékek, rántotta, virsli
2015. dec. 30. 21:35
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

A körülményeidtől függ. Tésztára mindenféle mást is lehet tenni, túrót, lekvárt, diót, stb. Bár ezek eléggé a junk food kategóriába esnek.

Rizsre tudsz venni kész mártásokat is, de készíteni is leeht, pl. paradicsommártás - pirított fokhagymára öntöd a paradicsomot, megfőzöd, fűszerezed. Mondjuk innen meg már egy lépés a bolognai spagetti..

Szerintem jó a húsleves is - hétvégén lehet megfőzni, viszont nincs vele sok munka, csak idő, amíg fő. Vagy a rántott leves, tojásleves, ezek is inkább csak laktatnak és pillanatok alatt készen vannak.

De miért bonyolult a lecsó?

2015. dec. 30. 21:44
 3/7 anonim válasza:
100%

pl.:

különböző fasírtok vagy halrudak amiket megveszel a nagy áruházban és otthon csak ki kell rántanod pikk pakk meg van

2015. dec. 30. 21:52
 4/7 anonim ***** válasza:

Tudom ajánlani ezt a két oldalt:

Nosalty, könnyű receptek

[link]

oldalt még az időre is lehet szűrni.

Mindmegette: egyszerű ételek

[link]

Ételtípusokra lehet szűrni - itt nem a gyorsaság az elsődleges, hanem az elkészíthetőség könnyűsége.

2015. dec. 30. 22:50
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Azokat a mirelit rántott vackokat általában meg lehet sütni a sütőben is, nem lesz olajszag.

Azért próbálj kicsit hosszútávon is gondolkodni, vigyázz az egészségedre és ne csak tésztát egyél tésztával. Akkor már inkább kemény tojás, sajt, sonka, virsli, zöldségek, akár hidegen is.

Szerintem ezek a legegyszerűbben elkészíthető ételek, mert csak be kell rakni a mikróba :).

[link]

2015. dec. 30. 23:00
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

Gyors csilis bab: két konzerv bab, egy kukorica, paradicsom püré, valami csípős, esetleg lecsó kolbász, megmelegíteni és hami.

Leves kockából ( benne mirelit zöldség)

Mirelit szilvás gombóc és ilyesmi

Sütőben sült krumpli, vagy sütő zacskóban csirkecombbal (akár kész fűszer keverékkel)

Nekem a rizses hús is lehet ez a kategória, affér előre kockázott húsból vagy simán virsliből

Mirelit zöldségek tejföllel vagy tojással összesütve, kenyérre pl.

Paradicsom leves pariléből

félkész pizza

2015. dec. 30. 23:31
 7/7 A kérdező kommentje:
köszi az ötleteket :)
2015. dec. 31. 00:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!