Nem túl bonyolult, diákpénztárca-barát, serpenyőben elkészíthető karácsonyi menü mi legyen?
A párommal leszek karácsonykor, de nincs sütőm az albérletben. Olyan receptet szeretnék, amit tűzhelyen meg tudok csinálni, de mégis kicsit ünnepibb, tehát nem pl. rántott hús... Pulykára gondoltam valami különleges mártással vagy töltelékkel (pl. dió, áfonya...), de nem tudom, hogy csináljam serpenyőben, mivel, mennyi ideig stb. Ötletek?
Persze bármire kíváncsi vagyok. :)
Előre is köszi!
(Halat, káposztát, gesztenyét nem szeret a párom)
vegyél pulyka combfilét vagy mellet, tegyél bele sajtot és leveles spenótot, tekerd össze, hústűvel szúrd össze, panírozd be és rántsd ki. tálalás előtt szedd ki a hústűket és vágd ketté tekercset (de ha ragaszkodsz a dióhoz és áfonyához, akkor azzal is megtöltheted)
köretnek csinálj hagymás tört krumplit és párolt savanyú káposztát - vagy ilyet: [link]
előétel
sütőtökkrémleves, tökmaggal és pár csepp tökmagolajjal (ezt ki is hagyhatod)
vagy francia hagymakrémleves sajtos pirítóssal
desszert: valami pohárkrém pl: mézeskalács morzsa, mascarpone, aszalt áfonya, dió, tejszínhab
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!