Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Randira hívott a szexbarátom haverja. Ilyenkor mi a helyes? (Lent)
A szexbarátság fél éve tart. Részemről kicsit tőbb, a partner részét nem tudom, de a birtoklás vágy meg van benne.
Nemrég bemutatott egy haverjának, akinek megtetszettem. Randiznihívott. Ő nem tudja a viszonyomat a barátjával, akinek nem tetszik ez h bróbálkozik nálam.
Nem tudom, h ilyenkor mi a helyes. Végtére is fél év alatt nem akarta komolyra fordítani a szexbarátom, miért ne randizhatnék.... de nem szeretnék veszekedést, vagy sértődést.
És a haverral szemben is gerinctelen, h nem tudja az igazat
Szexbarát????????? :0
Pusztulhat a mai fiatalság.......
Második.
Szexbarát.....most komolyan...
Nem tartom magam öregnek(25)de számomra már sok amit a mai tizen és huszas évei elején járó ember nagy része csinál.
De ha számodra sértő volt,akkor bocsánat.
Első voltam.
Mind 3man túl vagyunk a 30-on.
A szexbarátság úgy alakult, h nagyon-nagyon kijövünk emberileg, egyszerűen imádom, (tudom, h ő is). Sok közös van bennünk, keresi a társaságom, és egyre több a közös program. Ez a baráti rész, csak a kémia is nagyon működik oda-vissza. Hiába beszéljük meg, nehéz megállni, h ne legyen szex.
Ő megmondta, h várja a nagy szerelmet, ahol minden tökéletes. Tiszteletben tartom,és én is nyitott szemmel járok.
A haverja szimpatikus, és mivel elhívott neki is az vagyok. Normális esetben adnék egy esélyt, de nem akarom keverni a kakit.
A fuck buddy-d meg a haverja lyuksógorok lesznek. Nincs ezzel semmi baj.
Bár megnézném az új csávó fejét, amikor kiderül, mibe tenyerelt bele :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!