Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Túrós csusza? Talán a legegysz...

Túrós csusza? Talán a legegyszerűbben elkészíthető, de akkor miért sokkal sokkal finomabb az éttermi mint az enyém?

Figyelt kérdés
2010. jan. 8. 13:19
 1/4 A kérdező kommentje:
Eri mami ha olvasod van valami praktikád? de többiektől is szívesen várom.
2010. jan. 8. 13:23
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

én úgy csinálom a tútós csuszát,hogy kisütöm a szalonnát (én wokban szoktam,mert az jó nagy)szűrőlapáttal kiszedem őket,és a megfőtt,lecsöpögtetett tésztát a forró zsírba öntöm!jól megkeverem,hogy mindenhová kerüljön zsír!!!

ezután én jénai tálba teszem,rámorzsolom a túrót és a tejfölt,majd a szalonnát!

mi így szeretjük!gyakran csinálom,mert a férjem egyik kedvence :-)

2010. jan. 8. 13:26
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/4 anonim ***** válasza:
97%
Ez jó kérdés.Étteremben minden kaját máshogy csinálnak.Talán a túró vagy a tészta a másabb.Én mindegyikből -és gondolom ezzel minden háziasszony így van- a jó minőségűr,de olcsót veszem.Lehetséges,hogy az étteremben a legdrágább alapanyagokat veszik meg,és azok biztos,hogy sokkal jobb minőségűek.De azt javaslom,hogy főzz ahogy tudsz!
2010. jan. 8. 15:02
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/4 issti ***** válasza:
100%
Amikor kész a tészta, még forrón összekeverem egy nagy evőkanál vajjal, a túrót pedig tejföllel. Pici só, és mennyei.
2010. jan. 9. 13:10
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!