Milyen íze van a répatortának?
Figyelt kérdés
Sosem ettem még. Húsvétra szeretnék valami különlegeset készíteni, de nem tudom, hogy ízlene-e a családnak. Nagyon "répás" íze van? Vagy milyen?2010. márc. 24. 21:16
1/8 anonim válasza:
Egyáltalán nem érezni benne a répát, inkább olyan mintha méz lenne benne, édeskés íze van. Szerintem finom, nálunk nagyon bejött. Szerintem nálatok is ízleni fog:-)
3/8 anonim válasza:
Szuperfinom!Egyáltalán nem érződik a répa,úgy van ahogy az első válaszadó írta, inkább mézesnek tűnik.Annyira nem érződik a répa,hogy mikor párommal közölték hogy épp répatortát eszik,azt hitte csak viccelnek.:)
4/8 anonim válasza:
Nincs répa íze,először 2 hete ettem én is ilyet...azt hittem borzasztó lesz...De kellemes meglepetés ért!
istenien finom :) Tudom ajánalni! Ha vannak gyerkőcök,örülni fognak neki :)
5/8 A kérdező kommentje:
Köszi!! Egy csemete van, 2 és fél éves, remélem szeretni fogja. Plusz van egy 20 éves finnyás öcsém, neki nem merem szerintem elárulni, hogy mit eszik :)
Sokat segítettetek, akkor ez lesz a húsvéti meglepi torta :D
2010. márc. 24. 22:05
6/8 anonim válasza:
nekem olya mák íze volt:) nem tudom miért:)
7/8 anonim válasza:
édesre kikevert sajtkrémmel mázold! (aminek krémtúró íze van) leírhatatlanul finom úgy!
8/8 anonim válasza:
Én eddig csak hallottam arról, hogy létezik répatorta, de soha sem ettem még ilyet. Most annyian dicsértétek, hogy szívesen csinálnék, de félek ismeretlen recepttől. Akinek bevált, és szerinte finom, küldene jó recepte?. Elkészíteném.
Köszi előre is!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!