Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » SOS! Hogyan kell a hekkfilét...

SOS! Hogyan kell a hekkfilét sütni?

Figyelt kérdés
Annyit kiderítettem, hogy serpenyőben 10-12 perc kevés olajon vagy zsírban. Viszont magyar szöveg nincs rajta. Bele kell forgatni paprikás lisztbe? Előtte tejbe áztatni? Valami fűszer van rajta, ezért vagyok bizonytalan. Asszem fokhagyma meg paprika.
2015. dec. 24. 18:16
 1/6 A kérdező kommentje:
Mirelit amugy, bors, fokhagyma, citrom. [link]
2015. dec. 24. 18:20
 2/6 A kérdező kommentje:
Ne már senki nem tudja?
2015. dec. 24. 18:34
 3/6 anonim ***** válasza:
43%

In der Pfanne (2 Filets):

Ausreichend Fett in einer beschichteten Pfanne erhitzen. Die tiefgefrorenen Filets in die Pfanne legen und ca. 8-10 Minuten bei mittlerer Hitze braten. Zwischendurch mehrmals wenden.


Nach der Zubereitung die Filets auf Küchenkrepp abtropfen lassen.


Hinweis Küchengeräte können Schwankungen unterliegen, deshalb können unsere Empfehlungen nur Richtwerte sein. Bei geänderten Mengen oder Wattleistungen ändern sich die Zubereitungszeiten entsprechend.


Nach dem Auftauen nicht wieder einfrieren!

Die Angaben wurden nach bestem Wissen und Gewissen erstellt.

Es ist möglich, dass sich die Zusammensetzung der bofrost*Produkte ändert. Daraus können sich im Einzelfall Abweichungen zwischen den Informationen in der online erzeugten Auflistung und dem tatsächlich gelieferten Produkt ergeben. Bitte überprüfen Sie daher beim Kauf des bofrost*Produktes immer die Produktinformationen auf der Verpackung.

2015. dec. 24. 18:52
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/6 anonim ***** válasza:
2015. dec. 24. 18:53
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/6 anonim ***** válasza:
google translate szerint:Elegendő hőt zsír teflon serpenyőben. A fagyasztott filé serpenyőben, és pirítsuk közepes lángon kb 8-10 perc. Félidőben fordítsa át többször is.
2015. dec. 24. 18:57
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/6 anonim ***** válasza:
Ez teljesen sütésre előkészített hal, semmit nem kell csinálni, csak fagyosan megkezdeni a sütést. Az idő is megfelelő, 10-12 perc ezeknek elég. Először forró legyen a zsiradék, de 1-2 perc múlva lehet mérsékelni. az 1-2 perc alatt is meg kell fordítani, így mindkét fele kérget kap, és nem fog szétesni.Utána már csak színre kell sütni, ami ízlés dolga, hogy aranybarna, vagy esetleg sötétebb legyen.
2015. dec. 25. 10:15
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!