Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Hogy kell csinalni a tejberizs...

Hogy kell csinalni a tejberizst hogy olyan ragacsos massza legyen mint az iskolaban a menzan? Mennyi ideig kell fozni? Hiaba probalom nem lesz olyan.

Figyelt kérdés

2015. dec. 23. 20:23
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Több tejet önts rá.
2015. dec. 23. 21:02
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
A rizshez legalább 4-szeres tejet (vagy felesben tej-víz keveréket) önts, és kevergetve fözd.
2015. dec. 24. 09:44
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Hát nálunk nem volt ragacsos, de ezt az egy ételt úgy szeretem, ahogy a menzán volt. A Horváth Ilona szakácskönyvben lévő recept vált be. Ha jól emlékszem, 2 dl vizben kell elkezdeni főzni, utána felonteni 3 dl tejjel, mielőtt elfovi, pár deka vaj bele, egy vaníliáscukor, cukor, és kész. Ja és a tetejére reszelt csoki. Szoktam hozzá sült almát csinálni.
2015. dec. 27. 21:16
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/4 1112 ***** válasza:
82%
De az a massza tejbegríz, nem? Mert kétféle van, van a tejberizs, meg a tejbegríz.
2016. jan. 15. 20:55
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!