Milyen receptet ajánlanál tigrisrákhoz?
Eddig garnélához/tenger gyümölcseihez általában milánói szószt kevertem,ami átvette a húsok ízét,de ezt kezdem egy kicsit unni,és ilyen nagy méretű garnélához nagyon nem is illik.(Tésztával ettem)
Ezt mivel lehetne elkészíteni főételnek?
A neten sok petrezselymes-fokhagymás-citromos recept van,de az számomra nagy csalódást okozott nemrég.
Azért van sok petrezselymes, fokhagymás, citromos recept a neten, mert ezek a savanykás, kesernyés ízek passzolnak jól a tenger gyümölcseihez általánosságban. Miben csalódtál konkrétan? Lehet, hogy csak az arányok nem voltak megfelelőek :)
Mindenesetre erőltetni nem akarom, úgyhogy alternatív ötletek:
- ázsiai módra, gyömbéres-mézesen
- new orleansi, chilis-paprikás
- pesztós
- lime-os, avokádószósszal
Valószínű,hogy rosszak voltak az arányok,de ez a savanykás ízvilág nem nyerte el a tetszésem.
Nem zárkózom el az új dolgoktól,csak sajnos most nincs itthon semmilyen különleges fűszer.
Ez a panírozott ötlet egész jól hangzik :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!