Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Milyen receptet ajánlanál...

Milyen receptet ajánlanál tigrisrákhoz?

Figyelt kérdés

Eddig garnélához/tenger gyümölcseihez általában milánói szószt kevertem,ami átvette a húsok ízét,de ezt kezdem egy kicsit unni,és ilyen nagy méretű garnélához nagyon nem is illik.(Tésztával ettem)

Ezt mivel lehetne elkészíteni főételnek?

A neten sok petrezselymes-fokhagymás-citromos recept van,de az számomra nagy csalódást okozott nemrég.


2015. dec. 7. 18:20
 1/3 anonim ***** válasza:

Azért van sok petrezselymes, fokhagymás, citromos recept a neten, mert ezek a savanykás, kesernyés ízek passzolnak jól a tenger gyümölcseihez általánosságban. Miben csalódtál konkrétan? Lehet, hogy csak az arányok nem voltak megfelelőek :)


Mindenesetre erőltetni nem akarom, úgyhogy alternatív ötletek:

- ázsiai módra, gyömbéres-mézesen

- new orleansi, chilis-paprikás

- pesztós

- lime-os, avokádószósszal

2015. dec. 7. 19:01
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/3 anonim ***** válasza:
52%
Nyársra szúrnám, bepaníroznám vagy sörtésztába mártanám és olajban kisütném. Persze lehet nyárs nélkül is, csak utána jó úgy enni, hogy fogod a pálcikát és arról harapod a rákot :)
2015. dec. 7. 19:01
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/3 A kérdező kommentje:

Valószínű,hogy rosszak voltak az arányok,de ez a savanykás ízvilág nem nyerte el a tetszésem.

Nem zárkózom el az új dolgoktól,csak sajnos most nincs itthon semmilyen különleges fűszer.

Ez a panírozott ötlet egész jól hangzik :)

2015. dec. 7. 19:09

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!