Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Kitől tanultál főzni?

Kitől tanultál főzni?

Figyelt kérdés
2010. márc. 21. 12:20
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
100%

hát...magamtól :D

receptekből, könyvekből.

2010. márc. 21. 13:52
 12/21 anonim ***** válasza:
100%
Nagybátyámtól és családi barátoktól. Elég sok a vendéglátós, így az éttermek konyháin nőttem fel:)
2010. márc. 21. 13:55
 13/21 igabcsy ***** válasza:
100%

Én Édesanyámtól tanultam, mert már gyermekkoromban állandóan ott sertepertéltem körülötte ha főzött.

Mindenre Ő tanított meg. De vannak olyan ételek amelyeket soha nem fogok tudni olyan finomra elkészíteni ahogy Ő. Mert abban az ízben benne volt Ő kezének az illata. És most már soha, de soha nem fogom érezni azt az ízt és illatot..... :-(((

2010. márc. 21. 14:00
 14/21 anonim ***** válasza:
100%
Férjemtöl,ö nagyon jól föz.
2010. márc. 21. 14:42
 15/21 anonim ***** válasza:
100%
anyutól (nagyon jól főz)+ az élettapasztalatok....:)
2010. márc. 21. 14:42
 16/21 anonim ***** válasza:
100%
Mamám mutatott dolgokat, meg néha anya is, de középsuliban is tanultunk ételkészítést. Mostanában magamtól próbálok alkotni, és szerencsére sikerrel :) a páromnak ízlik.
2010. márc. 21. 15:04
 17/21 anonim ***** válasza:
100%

főleg anyumtól,

apumtól is ellestem pár dolgot (ő is nagyon jól főz)

+szakácskönyvek, internet és saját fantázia :)

2010. márc. 21. 15:20
 18/21 anonim ***** válasza:
100%
anyutól az alapokat, de nagyon sokmindent könyvből meg magamtól mert pl teljesen más az izlésünk
2010. márc. 21. 15:30
 19/21 anonim ***** válasza:
100%

Édesanyámtól tanultam/tanulok főzni, de engem sem állított oda maga mellé, hogy na, most ezt és ezt csináljuk.

Inkább úgy történt ez, hogy ő a konyhában volt, én meg próbálkoztam, s néha kérdezgettem, hogy most mit is kell tenni.

Sok mindent szakácskönyvből, vagy netről is vettem már recepteket.

De én jobban szeretek sütni.

2010. márc. 21. 17:29
 20/21 anonim ***** válasza:
100%
Anyutól, aputól,nagymamától - aki éppen főzött, attól lestem el az alapokat. Elég korán elkerültem otthonról, más városban jártam főiskolára, albérletes voltam - ott hasznát vettem a tudományomnak. Diploma után dolgozni kezdtem, összeköltöztünk a barátommal, ez megint adott egy nagy lökést, hogy főzőcskézzek, mert ő nagyon örült, ha próbálkoztam új receptekkel. Gyűjtöm a szakácskönyveket, ha látok a neten jó receptet, kipróbálom, párom édesanyjától is kaptam már 1-2 receptet, főleg olyasmit, amit nem ismertem, de a barátom szereti. Lelkesen kóstolgat mindent a mai napig, sőt, van olyan étel, amire már azt mondja, én jobban el tudom készíteni, mint a saját anyukája - és ez nagy dolog egy pasitól :)
2010. márc. 21. 17:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!