Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Jól tudsz főzni? Mikor tanultá...

Jól tudsz főzni? Mikor tanultál meg?

Figyelt kérdés

Elsősorban fiúk válaszát várom, vagy 18 év alatti lányokét.

Én már 7-8 évesen is sütöttem kenyeret, most pedig nem okoz gondot a leves, fűzelék, húsételek elkészítése sem. Nem tanultam sehol. 18/F

2010. júl. 8. 15:42
 1/7 anonim válasza:
100%

Grat, én isteni pizzát tudok készíteni (nem gyorsfagyasztott!) :D

Ezen kívül jó pár süteményt, rakott krumplit, meg pár húsételt.

20/F

2010. júl. 8. 15:53
 2/7 anonim ***** válasza:

Én bármit meg tudok csinálni,és általában finom szokott lenni:)Van hogy 1x-2x odaég,vagy hasonlók,de ez majd csak javulni fog az évek során.De almás pitében és csirke pörköltben verhetetlen vagyok:)

16/L

2010. júl. 8. 16:02
 3/7 anonim ***** válasza:

Én azon vagyok, mindig lesem anyát mit hogy kell, de mindig kifelejtek pár dolgot pl. egy egyszerű tarhonylevesnél. Szörnyű vagyok a konyhában, pedig ideje lenne elkészítenem már valamit normálisan.

Az egyetlen ami megy, az a tiramisu, de azt mondják ennél jobb nem is lehetne.:)

Ügyesek vagytok egyébként :))

2010. júl. 8. 16:03
 4/7 anonim ***** válasza:
ja és 16/L
2010. júl. 8. 16:03
 5/7 anonim ***** válasza:

Én is sok mindent tudok, szakácskönyvből kinéz vki bármit azt sztem meg lehet csinálni(nem a legbonyolultabbra gondolok)

De pl sütit sütni jboban szeretek:) almás pitét én is nagyon jól tudok meg többféle pitét, piskótát, tortát.

2010. júl. 8. 16:14
 6/7 anonim ***** válasza:

Nem vagyok profi, de egyszerű ételeket simán megcsinálok, bár kicsit lassan megy. Inkább sütni szoktam/szeretek jobban, hétvégente általában én csinálom az édességet :) Azok jobban mennek, bár egy nehezebb azért kifog rajtam.

Anyutól lestem el, meg el szokta magyarázni mit hogy kell, a többit egyedül.

16/L

7/7 anonim ***** válasza:
18/L

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!