Nem sült át a csirkecomb, nem vettem észre, és megettem, lehet bajom?
Figyelt kérdés
Tepsiben csirkecombot sütöttem, szinte oda se figyeltem mert újságot olvastam kaja közben, aztán láttam, hogy véres a csont.
Puha volt, szinte mindenhol megsült, talán csak a legbelső rész nem :S Mekkora valószínűsége van a szalmonellának, ételmérgezésnek?
2015. nov. 11. 16:36
2/2 anonim válasza:
Nem sok, a hazai baromfiállomány (állítólag) szalmonella-mentes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!