Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Nem sült át a csirkecomb, nem...

Nem sült át a csirkecomb, nem vettem észre, és megettem, lehet bajom?

Figyelt kérdés

Tepsiben csirkecombot sütöttem, szinte oda se figyeltem mert újságot olvastam kaja közben, aztán láttam, hogy véres a csont.


Puha volt, szinte mindenhol megsült, talán csak a legbelső rész nem :S Mekkora valószínűsége van a szalmonellának, ételmérgezésnek?


2015. nov. 11. 16:36
 1/2 anonim ***** válasza:
Nem sok
2015. nov. 11. 16:40
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/2 anonim ***** válasza:
56%
Nem sok, a hazai baromfiállomány (állítólag) szalmonella-mentes.
2015. nov. 11. 17:01
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!