Hány órán keresztül főzöd a pacalt?
Figyelt kérdés
2010. márc. 19. 12:46
1/2 anonim válasza:
Szia, én sose mértem de sokáig.Bár én úgy csinálom, hogy a felcsíkozott pacalt felteszem abálódni 3-4db. babérlevéllel,sok hagymával kb.2-3 óráig. Ettől eleve puhul és az érdekes szaga sem marad meg.
Utána sok zsírral és sok vöröshagymával teszem fel, de lefedve főzöm sokáig és mindig kóstolgatom.
Bocs hogy konkrétan nem tudok segíteni, de ha már főztél pacalt akkor az ízén és az állagán érzed és látod mikor jó és elég a főzése.
2/2 anonim válasza:
4-5 óra, kislángon, mert úgy finomabb és szaftosabb.Tisztán borban főzöm.
Ja a fagyasztott, konyhakészet.
Apám beválalta egyszer a friss pacalt, 14 órán keresztül főtt.
De függ a marha korátol is, minnél öregebb volt szegény, annál nehezebben fő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!