Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Hogyan javítsam fel az avas...

Hogyan javítsam fel az avas zsírban főtt pacalt?

Figyelt kérdés
Nekikezdtem pacalt főzni, sajnos- mint későn derült ki - avas volt a zsír. Vajon mivel lehet feljavítani? Vörösborral?
2010. aug. 15. 14:10
 1/5 anonim ***** válasza:
Vörösbortól nem megy el az avas íz. Vedd ki a pacalt belőle, alaposan mosd át és főzd újra. :)
2010. aug. 15. 14:28
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/5 anonim ***** válasza:
2010. aug. 15. 15:00
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/5 A kérdező kommentje:
Újból főztem, de ajánlották, hogy ecetes vízben mossam ki. Kafa lett, a színe is más.
2010. aug. 15. 16:29
 4/5 anonim ***** válasza:
De azért ehető és nem néz ki rosszul? :) (Első vagyok).
2010. aug. 15. 16:37
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/5 A kérdező kommentje:
Tökéletes lett, köszi.
2010. aug. 17. 17:24

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!