Hogyan javítsam fel az avas zsírban főtt pacalt?
Figyelt kérdés
Nekikezdtem pacalt főzni, sajnos- mint későn derült ki - avas volt a zsír. Vajon mivel lehet feljavítani? Vörösborral?2010. aug. 15. 14:10
1/5 anonim válasza:
Vörösbortól nem megy el az avas íz. Vedd ki a pacalt belőle, alaposan mosd át és főzd újra. :)
3/5 A kérdező kommentje:
Újból főztem, de ajánlották, hogy ecetes vízben mossam ki. Kafa lett, a színe is más.
2010. aug. 15. 16:29
4/5 anonim válasza:
De azért ehető és nem néz ki rosszul? :) (Első vagyok).
5/5 A kérdező kommentje:
Tökéletes lett, köszi.
2010. aug. 17. 17:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!