Kókuszzsírban próbáltam haltörzset sütni, de teljesen szétfőtt benne a hal. Lehetett látni, hogy nem sül, hanem fő. Mikor olajban sütöttem, mindig jó lett. Mi lehet a baj?
Figyelt kérdés
2015. nov. 3. 14:26
1/4 anonim válasza:
NEm volt fagyos a hal?
Jó minőségű kókuszzsírt használtál?
Nekem a kókuszzsírral még nem volt ilyen jellegű problémám. Ritkán használok mást.
2/4 TappancsMancs válasza:
Az nem lehet hogy kókuszzsír/olaj helyett kókusz tejet vagy kókusz vizet vettél?
3/4 anonim válasza:
Vagy nem a hallal volt baj? Vettem már én is olyan fagyasztott halat, ami sütés közben esett szét atomjaira.
4/4 A kérdező kommentje:
már nagyon sokszor sütöttem ilyen haltörzset, jó minőségű, és már vizes sem volt. A kókuszzsírt is már régóta használom, de eddig csak főzésre. Tiszta fehér hab lett zsír, ahogy beleraktam halat.
2015. nov. 3. 20:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!