Gersli főzése, hogyan, mit készíthetünk belőle? Még soha nem próbáltam.
Ha a töltött káposztában levő rizst akarjuk vele helyttesíteni, hogy készítsem.Megfőzzem előtte, vagy elég csak beáztatni,és utána lehet a tölteléket összeállítani?
Mit lehet még csinálni belőle?
A rizst nem nagyon szeretjük köretnek, lehet gerslivel helyettesíteni?
Káposztában nem próbáltam, köretnek humoros :) Ízre is, állagra is érdekesebb, mint a rizs, de ugye emberfüggő, kinek mi jön be. A gersli határozottabb, kevésbé lágy, mint a rizs, a barna rizsre sokkal jobban hasonlít, mint a fehérre, mert az sem olyan puha, de a gersli még kevésbé.
Sült zöldségekkel elkeverve ettem ama rövid időszakban, ami a megismerése és a gabonák elhagyása között telt el. Nekem nagyon tetszett.
Mi humoros van benne?:)
Nem tudom, én nem kóstoltam, talán régen ,káposztában...de én is tarhonyának néztem..:)
Ami szerintem "humoros" lehet, az az, hogy ha ráharapsz, akkor "kipukkad". Nekem meg a családnak ízlik, egész más írü, mint a rizs, kicsit "diószerübb" aromásabb.
Elkészíteni mindenben ugyanúgy lehet, mint a rizzt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!