Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Miért lett szürkés színű a...

Miért lett szürkés színű a két napja hűtőben tárolt palacsinta tésztám?

Figyelt kérdés
Ízre jònak tűnik,de fèlek megsütni.
2015. okt. 31. 14:07
 1/2 anonim ***** válasza:
67%

Én is félnék... a tojás "beindult", először csak szürke, de ha még ott tartogatod, lesz az zöld is!!!

Dobd ki, és inkább kavarj egy új adagot. Ne sajnáld a gyógyszer többe kerülne!

2015. okt. 31. 14:15
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/2 anonim ***** válasza:
67%

Valószínű oxidálódott. Ettől nem lesz romlott, és egyébként is a palacsintatésztát az ember alaposan átsüti, ha el is szaporodott benne valami mikroorganizmus, az elpusztul a hő hatására.

Én nem dobnám ki, de ha félsz megsütni, inkább dobd ki, minthogy undorral edd meg.

2015. okt. 31. 16:31
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!