Miért lett szürkés színű a két napja hűtőben tárolt palacsinta tésztám?
Figyelt kérdés
Ízre jònak tűnik,de fèlek megsütni.2015. okt. 31. 14:07
1/2 anonim válasza:
Én is félnék... a tojás "beindult", először csak szürke, de ha még ott tartogatod, lesz az zöld is!!!
Dobd ki, és inkább kavarj egy új adagot. Ne sajnáld a gyógyszer többe kerülne!
2/2 anonim válasza:
Valószínű oxidálódott. Ettől nem lesz romlott, és egyébként is a palacsintatésztát az ember alaposan átsüti, ha el is szaporodott benne valami mikroorganizmus, az elpusztul a hő hatására.
Én nem dobnám ki, de ha félsz megsütni, inkább dobd ki, minthogy undorral edd meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!