A palacsintatészta eláll a hűtőben egy fél napig?
Figyelt kérdés
Tudom, buta kérdés, de ha ma este megcsinálom amerikai palához a tésztát és beteszem a hűtőbe, holnap jó lesz még megsütnöm? Csak mert tojás is van benne és nem tudom meddig áll el.2015. okt. 27. 17:53
1/10 anonim válasza:
Igen, csak higitani kell rajta egy kicsit.
2/10 anonim válasza:
Igen. De csak, ha nincs benne élesztő (láttam olyan receptet, amibe kell egy picike).
3/10 anonim válasza:
Eláll, és még jobb is lesz.
Nyugodtan sütheted holnap, vagy akár holnapután is.
4/10 anonim válasza:
Élesztöset is lehet, csak nem szabad elöre megkeleszteni.
5/10 anonim válasza:
De ha már benne van az élesztő, akkor dolgozik benne. Mi jártunk már így. Nem lehetett kisütni, szétmállott.
6/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat!!! :D
2015. okt. 27. 18:09
8/10 anonim válasza:
Egyes receptek szerint be is kell rakni a hűtőbe pihentetni. Ha élesztőset sikerül, az sem tragédia, akkor meg lehet sütni fánkot. A lakoma képeit töltsd fel a www.palazaba.org webhelyre.
9/10 anonim válasza:
Én évesk óta minden élesztös tésztát hütöben tárolok egy éjszakáig, mert sokkal kényelmesebb este bedagasztani, és reggel csak sütni kell. Nem szokott szétmállani, semmi baja sem lesz.
10/10 anonim válasza:
Sőt, csak jót tesz neki. Azt ajánlják, hogy pár órára hűtőbe kell tenni, ott besűrűsödik és közevetlenül sütés előtt hígítani kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!